Bahsettigim seyahate tur sirketi araciligi ile gittik fakat orayi gordukten nerde kalinir ne yenilir ne icilir hangi mekana gidilir gvb.. gordukten sonra bir sonraki seyahatin bireysel olarak gitmenin cok daha uygun ve eglenceli olacagini gorduk.
Ukrayna ve Sovyetler birliginden dagilan diger Ulkelerde dil bilmemek buyuk sikinti ama bizim Amerikada iken ayni yerde calistigimiz Odessali arkadaslarimiz sagolsun orda bizi yalniz birakmadilar ve yaklasik 4 gunde sehirde hatiri sayilir bir cevre yaptik:))
Geldikten sonra hemen yaz icin planlarimizi yapip 15 - 23 Haziran Tarihleri icin planlarimizi yapip ev kiralayip ucak biletlerimizi aldik.Malesef bankaci olan arkadasimin unvan degisikligi icin sinav tarihi aciklandi ve su anda ben tek gidecegim.Tek veya 2 kisi ukraynaya beraber gidecek arkadaslar ile tatil arkadasligi yapabilir kiraladigim dairede beraber kalabiliriz.
kardes tanısalım uyumlu olursak ben katılmak isterim
o tarihlerde orada insan çok azdır,Türkiye ye tatile geliyorlar
ah be tarih uymadı 3 temmuzda yekten gidicem, 3 gün ibiza clup yanında otel, 3 günde apart kiralamıştım , tek çok pahalıya geliyor keşke tarih uysaydı çok işime gelirdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme