Şimdi Ara

Odin'de 97Lv 330k Spli Takaslık Wiz/Bard.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Char level: 97
    Char'daki SP: 330k

Odin'deki çarımı Alexander'dan 95+ Chin herhangi bi çarla takas etmek istiyorum.Çarın serverda kimseyle kavgası gürültüsü yoktur.Takası EXL. aracılıgıyla yapmak istiyorum.Kocaeli içi elden olabilir.Msn adresimi eklerseniz sevinirim forumdan her zaman takip edemiyorum...(detyahant@hotmail.com)

NOT:Çarın itemleri Farm için tasarlanmıştır skiller şuanda Wiz91/Bard90 şeklinde Max dır.100Lv e kadar farm bozulmadıgı taktirde 700k+ sp oluyor buda 100lv + 105 lv FF demektir.Chara 2 adet 10DG sos düşmüştür.(90LV Sos Spear & 90 Lv Sos Shoulder Light Armor.)Takasa veya satışa soslar dahild değildir.

Odin'de 97Lv 330k Spli Takaslık Wiz/Bard.
    ]

• gel yapalım sen le şu takası
  • hayırlı satışlar/takaslar :D Yavuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her Dört Kişiden Biri -- 29 Temmuz 2009; 20:17:36 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delibey117 -- 29 Temmuz 2009; 20:35:00 >
  • Tşkkrler RevivaI , delibey sen Akeso ne alemde dostum :D
  • Premium ve Dewil Spirit'in süresi dolmuştur arkadaşlar albümdeki SS yanıltmasın... Upppp
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33394538/tm.htm

Bir göz at istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takasa 96 lw Glavier werebilirim...Eldorado serverinde itemleri skilleri gayet iyi...üstünede bişeyler ayarlarız Pm ni bklıyorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.