Şimdi Ara

Odin serverı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum en son açılan server orada oynayan arkadaşlar şu anda en yüksek LVL ler kaç öğrenebilirmiyim ?..

Birde yeni serverlar açılacak deniliyordu. 4 tane fakat henüz açılmadı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

• odin serverında oynayan yokmu ?
  • war ama kimse takmıo msjın daha önmli bi amaca hizmet etseydi yazan olurdu. bence msjı yada başlığı daha dikkat çekici bişey koy....
  • benım bıldığım en yuksek lvl 53 ama 3-4 gun oldu adam 60 olmuştur her halde
  • arkadaşlar server da sun lu adamlar yok dimi. en azından gerçek para ile sun silah ve item alıp üzerini düzen varmı ?... daha şimdiden başladılarsa hiç kasmayayım bu serverda.

Serverın (Odin) son durumu nasıl oynayan arkadaşlar ? En yüksek LVL ler ? SUN cu lar varmı ? Server a başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

war ama kimse takmıo msjın daha önmli bi amaca hizmet etseydi yazan olurdu. bence msjı yada başlığı daha dikkat çekici bişey koy....

Tamam madem öyle daha önemli bir konu yeni serverlar ne zaman açılacak şahsen ben bilmiyorum ama merak içerisindeyim.Tartışmayı açıyorum Buyrun....

EDüT:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiStatik -- 2 Ağustos 2007; 20:47:58 >
  • Serverın (Odin) son durumu nasıl oynayan arkadaşlar ? En yüksek LVL ler ? SUN cu lar varmı ? Server a başlamayı düşünüyorum

Rica etsem (18+ yaş) arkadaşlardan birisi yukarıda yazdığım mesaja yerinde bir cevap verirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nwaps

Serverın (Odin) son durumu nasıl oynayan arkadaşlar ? En yüksek LVL ler ? SUN cu lar varmı ? Server a başlamayı düşünüyorum

Rica etsem (18+ yaş) arkadaşlardan birisi yukarıda yazdığım mesaja yerinde bir cevap verirse sevinirim.

Geçen bir arkadaşın oyununu izlerken şahit oldum, girdiği partide 65 lvl biri vardı .65 lik elemanın nicki: undermaker di . eminim çünki doğrumu görüyorum diye dikkatlice baktım.. malum yeni server...

Oyun güzel arkadaşlar. Hoş... çıktığında ki cazibesi oyuncu yaş ortalamasının düşmesiyle ve rant tabanlı bazı olaylara bağlı olarak azalsa da, yeni pach biraz toparladı olayı.. Neyse uzatmayım.. demek istediğim bu kadar abartmayın.. Sanal hepsi... gerçek hayatı ıskalamayın ..
    Eleman yememiş içmemiş 65 yapmış. Hayranlık uyandırması gerekirken.. nedense içimde garip bir hüzün oldu.. acıma duygusuyla karışık.. Biliyorum hiç bişeyi değiştiremicem ama.. kayıtsızda kalamıyorum...

SAYGILAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: bilenbilir

quote:

Orjinalden alıntı: nwaps

Serverın (Odin) son durumu nasıl oynayan arkadaşlar ? En yüksek LVL ler ? SUN cu lar varmı ? Server a başlamayı düşünüyorum

Geçen bir arkadaşın oyununu izlerken şahit oldum, girdiği partide 65 lvl biri vardı .65 lik elemanın nicki: undermaker di . eminim çünki doğrumu görüyorum diye dikkatlice baktım.. malum yeni server...

Oyun güzel arkadaşlar. Hoş... çıktığında ki cazibesi oyuncu yaş ortalamasının düşmesiyle ve rant tabanlı bazı olaylara bağlı olarak azalsa da, yeni pach biraz toparladı olayı.. Neyse uzatmayım.. demek istediğim bu kadar abartmayın.. Sanal hepsi... gerçek hayatı ıskalamayın ..
    Eleman yememiş içmemiş 65 yapmış. Hayranlık uyandırması gerekirken.. nedense içimde garip bir hüzün oldu.. acıma duygusuyla karışık.. Biliyorum hiç bişeyi değiştiremicem ama.. kayıtsızda kalamıyorum...

SAYGILAR...

eyvallah çok teşekkürler.

son birşey daha deminde yazmıştım sun silah şu anda yok değil mi ?

• Bişey diyemen. Unique itemler hakkında.. Sadece adamın lvl i dikkatimi çekti.. Sorunu görünce de cevaplayım dedim..

SAYGILAR....
  • ne yapcan dostum başlayacaksan başla. Senden yüksek ve güçlü adamlar her zaman olacaktır. Bu oyuna ayda 300 ytl para veren adamlar var bunlardan güçlü olabiliceğinimi sanıyorsun sanki. KAs sen oyununa bak aldığın zevke bak gerisi yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerseM.exe

ne yapcan dostum başlayacaksan başla. Senden yüksek ve güçlü adamlar her zaman olacaktır. Bu oyuna ayda 300 ytl para veren adamlar var bunlardan güçlü olabiliceğinimi sanıyorsun sanki. KAs sen oyununa bak aldığın zevke bak gerisi yalan

Aynen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.