Şimdi Ara

Odnoklassniki(ok.ru) video indirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
10
Favori
85.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar 2 güne kadar okindir.tk sitesini kullanıyordum ama nedense artık oradan video linki alamıyorum.çalışan herhangi bir site ya da program var mıdır acaba?

• Alternatif bir yöntemde ben yazayım.

İndirmek istediğimiz videnun linkini kopyalıyalım.
    Örneğin ht tp://ok.ru/video/7144146249
    bu linkin başına m harfi koyalım yani m.ok.ru/video/7144146249 olarak firefoxda açalım. burası videonun mobil cihazlar için olan sayfası.

Videoyu oynattığınızda bazen çalışıp videohelper ile indirilebilir hale gelebiliyor. Ancak oynatılan videoda kalite seçimi yok. O yüzden biz bu sayfadan firefoxda video üzerinde videoyu başlatmadan sağ tıklayıp "bağlantıyı kopyala" ile linkini alıyoruz.

benim örnek video için aldığım link:
    ht tp://m.ok.ru/dk?st.cmd=moviePlaybackRedirect&st.sig=e739bc42690dc5109afd80208f5c98a91e0eea01&st.mq=2&st.mvid=7144146249&st.ip=xx.xx.xx.xx&st.exp=1449242067826&_prevCmd=anonymMovie&tkn=3072

Burada st.mq=2 video kalitesi seçimi için atanan değer. Bu değeri en yüksek kalite olarak ayarlamak için değeri öğrenmemiz gerekecek. Bunun için pc mizde vlc player kurulu olması gerek. İndirme işleminide vlc playerla yapacağız.

vlc de ortam - ağ akışkanları kısmına yukarda firefoxdan aldığım linki yapıştırıp oynata tıklayın. Şimdi video oynatılmaya başlanacak. videoyu pause yapıp vlc de araçlar- kodlayıcı/çözücü bilgileri kısmına girin. Bu örnekte st.mq=2 olarak girilen değerde çözünürlük 864x482 ben st.mq=1 şeklinde denediğimde 640x386 şeklinde değişti. Videonun 1080-720 si varsa 0 ile 4 arasında değer vererek istediğiniz çözünürlüğü bu şekilde ayarlayabilirsiniz.

şimdi gelelim vlc playerla stream video kaydına.

az önce ağ akışkanları kısmının altında oynatın ikonunun yanında aşağı ok ikonuna tıklarsanız diğer seçenekler çıkacak. Buradan dönüştürün kısmına tıklayın.

Gelen ekranda bazı standart encode profilleri gelecek. Ben encode etmeden hem sesi hemde görüntüyü direk alamak istiyorum. Bunun için alet resmine tıklayın.
    Paketleme kısmında mpeg-ts yada mp4 taşıyıcısını seçebilirsiniz. Görüntü ses kısmında reencode yapmak istemediğimden özgün ses ve görüntü izi korunsunu tıklıyorum. Bu ayarı kaydediyorum. Ardından videonun kaydedileceği yeri seçip başlatına tıklıyorum.

Stream video istediğiniz taşıyıcı ile seyrü aleme hazır.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Odnoklassniki Videolarını İndirme

Odnoklassniki (ok.ru), Rusya'da popüler bir sosyal medya platformudur. Platform, kullanıcılarına fotoğraf, video ve mesaj paylaşma olanağı sunar. Odnoklassniki'deki videoları bilgisayarına veya mobil cihazına indirmek istersen, bunu kolayca yapabilirsin.

İşte Odnoklassniki videolarını indirme adımları:

• Bilgisayarındaysan, odnoklassniki ru aç yazarak Odnoklassniki'nin resmi web sitesine git.
    • Hesabına giriş yap.
    • İndirmek istediğin videoyu bul.
    • Videonun altındaki "Bağlantıyı Kopyala" seçeneğine tıkla.

• Telefonundaysan, Odnoklassniki uygulamasını aç.

• İndirmek istediğin videoyu bul.
    • Videonun sağ üst köşesindeki üç noktaya tıkla.
    • "Bağlantıyı Kopyala" seçeneğini seç.

Kopyaladığın bağlantıyı, SaveFrom.net veya KeepVid gibi bir çevrimiçi video indirici sitesine yapıştır. Ardından, videoyu istediğin kalitede indirmeye başlayabilirsin.

Bu yöntemle, Odnoklassniki'deki istediğin videoyu kolayca indirebilir ve cihazında saklayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mozilla Firefox için VideoDownloadHelper eklentisini kullanabilirsiniz.
  • http://www.okindir.tk/
    şu an itibarıyla çalışıyor.
  • firefoxta eklenti vardi, saveforum.net linki kopyaldiğinda indir butonu çıkıyordu sorunsuz indiribiliyordun ama bugün bütün vidolarda indirilecek dosya boyutu algılanmadii diyor sorunmu var yoksa ok.ru video indirme açısında bittimi? acayip acayip şeyler oluyor bu sitelerde özellikle bugün video indirebilenn oldu mu?
  • arkadaşlar bugun gun boyu video indirmek için uğraştım nafile idm, ok.ru nun sitesi, saveform felan indirmiyor idm de 2 mb çıkıyor bu sorunu çözebilen arkadaş varmı
  • Ben de yapamadım. İdm falan işe yaramıyor. İndirebilen birileri varsa çözüm yöntemini paylaşırsa çok makbule geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben tempermonkey diye bir program indirmiştim.programı kurun,video linkini siteden alın,direk ok.ru linkine gidin.aşağıda indir butonu çıkıyordu.yalnız 500 mblik video VDS üzerinden 1 saatte iniyordu.epey geç.
  • Merhaba arkadaşlar,

Ewt ben de bir eski savefrom.net kullanıcısı olarak maalesef indiremiyordum ki Maxthon Bulut Tarayıcı'sını buldum. Bu her platform için hazırlanmış bır tarayıcı. İçinde kendisine ait ad block ve asıl konumuz olan "Kaynak Koklayıcı" (Adres çubuğu yanındaki google search'ün 2 yanındaki, gri büyüteçten aşağıya sarkan yeşil ok) var.

Bu kaynak koklayıcı video oynadığı zaman zaten hareketlenmeye başlıyor; ama ok.ru sitesinden indirmeye kalkarken Ad block'a izin vermek gerekebilir ki o da alt menüde kırmızı köşeli dur tabelası gibi. Üzerine tıklayıp izin verince sayfayı yeniliyor zaten.

Bence bu tarayıcı gayet güzel gibi. Bir denemenizi ve deneyiminizi paylaşmanızı isterim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sykoman -- 11 Kasım 2015; 5:20:10 >

• Merhaba arkadaşlar,

Ewt ben de bir eski savefrom.net kullanıcısı olarak maalesef indiremiyordum ki Maxthon Bulut Tarayıcı'sını buldum. Bu her platform için hazırlanmış bır tarayıcı. İçinde kendisine ait **** ve asıl konumuz olan "Kaynak Koklayıcı" (Adres çubuğu yanındaki google search'ün 2 yanındaki, gri büyüteçten aşağıya sarkan yeşil ok) var.

Bu kaynak koklayıcı video oynadığı zaman zaten hareketlenmeye başlıyor; ama ok.ru sitesinden indirmeye kalkarken ****'a izin vermek gerekebilir ki o da alt menüde kırmızı köşeli dur tabelası gibi. Üzerine tıklayıp izin verince sayfayı yeniliyor zaten.

Bence bu tarayıcı gayet güzel gibi. Bir denemenizi ve deneyiminizi paylaşmanızı isterim.....

• firefox-redirect bypasser eklentisi ile idm ile indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 11 Kasım 2015; 14:46:35 >
  • bardok B kullanıcısına yanıt
    nasıl kullanılıyor anlatır mısın ?
    dediğin gibi denedim ama olmuyor eksik yaptığım nedir ekletiyide kurdum ama olmadı
  • Ewt arkadaşlar,

1-2 gün önce çalışan Mathon küçük MB'lar şeklinde algılamaya başladı ki enteresan bir durum. Belki de ok.ru casusları bu forumu dinliyorlardır XD.

Neyse bugün baktım savefrom.net eklentisine gelen 5.63 güncelleştirmesiyle ok.ru'dan indirilebiliyor.

Eğer bunu yazdıktan sonra engellenirse şu casus mevzusu teorimde haklıyım demektir XDD.
  • Önce bağlantıyı ok.ru da aç.Sonra videoyu başlat.Fareyi üzerine getir renkli ikonlar çıkacak açık pembeler video linkleri.
    Linklerin sonuna bak.
    type=5 1080p
    type=4 144p
    type=3 720p
    type=2 480p
    type=1 360p
    type=0 240p

Sonra istediğin çözünürlükteki simgeye sağ tık idm ile indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 13 Kasım 2015; 19:06:34 >

Bende de işe yaradı. 2 gb'lık 1080p video iniyor şu anda.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_12 -- 27 Kasım 2015; 10:05:14 >
  • Streaming video recorder (apowersoft)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_12 -- 27 Kasım 2015; 10:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Streaming video recorder (apowersoft)

Teşekkür ederim.

İndirme yapıyor. Flowplayer dan da indirme yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.