Şimdi Ara

Odnoklassniki OK.RU Video indirmeyi bilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.okindir.tk/ bu siteyi kullanıyordum ama artık çalışmıyor. IDM de çalışmıyor.
    Video indirmeyi bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

http://www.okindir.tk/ bu siteyi kullanıyordum ama artık çalışmıyor. IDM de çalışmıyor.
    Video indirmeyi bilen var mı

Özelden verdiğim siteden indirebilirsin. Fakat şuna dikkat et ; mesela bi sayfa açtın. Bu sayfada oynayan videoyu sen müdahale etmeden indiriyor. Bazı videoları indirmiyor ama baya başarılı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firefoxta eklenti vardi, saveforum.net linki lopyaldiğinda indir butonu çıkıyordu sorunsuz indiribiliyordun ama bugün bütün vidolarda indirilecek dosya boyutu algılanmadii diyor sorunmu var yoksa ok.ru video indirme açısında bittimi? acayip acayip şeyler oluyor bu sitelerde özellikle bugün video indirebilenn oldu mu?
  • onbinbesyuz kullanıcısına yanıt
    Ben arkadaşın verdiği linki daha deneyemedim, özelden atayim isterseniz siz deneyin?

OK.RU'ya ek JW de artık indirilmiyo
  • quote:

Ben arkadaşın verdiği linki daha deneyemedim, özelden atayim isterseniz siz deneyin?

özelden at kardeş onuda deneyelim ama hepsi gitmiş sanki bugün herşeyi denedim ama nafile
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbinbesyuz

quote:

özelden at kardeş onuda deneyelim ama hepsi gitmiş sanki bugün herşeyi denedim ama nafile

lProgram işe yaradıysa ben de alabilirmiyim arkadaşlar.
    Bu arada ben de bir program önereyim "apowersoft" ücretli ve idm ye göre biraz yavaş indiriyor. Ama ok.ru için başarılı. Programı kurcaladım ama indrme linkini göremedim. Ordan idm ye aktarıp indiririm diye düşünüyorum. Bulabilen olursa güzel iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: isocan01

quote:

Orijinalden alıntı: onbinbesyuz

quote:

lProgram işe yaradıysa ben de alabilirmiyim arkadaşlar.
    Bu arada ben de bir program önereyim "apowersoft" ücretli ve idm ye göre biraz yavaş indiriyor. Ama ok.ru için başarılı. Programı kurcaladım ama indrme linkini göremedim. Ordan idm ye aktarıp indiririm diye düşünüyorum. Bulabilen olursa güzel iş yapar

ilk arkadaş özelden yollamış bende özelden yolayayim sana maili kardeş ama işe yaramıyor ama bu senin program işe yarar sanıyorum yârin falan iyice bir kurcalayim bakayimda crack falanda bulmak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apowersoft torrentte arayın
  • v5.0.9
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Deniyecem hocam sağolun
  • takip idm falan işe yaramıyor
  • işe yaradımı bir yazaydınız keşke
  • bu program işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşın verdiği program işe yaradı, indirip kullanabilirsiniz çok kolay. Linki yazıyorsunuz o kendi indiriyor otomatik
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Yalnız hocam 1080p olan videoyuda 720p indiriyor herhangi bi ayar var mı?_
  • işe yarıyorsa bende alabilir miyim ?
  • http://okruvideodownload.tk/ sitesini de kullanabilirsiniz indirmek için
  • Konuyu hortlatayım dedim :) Programa falan gerek yok. ok.ru mobil sitesini açarak bu işlemi yapabilirsin. (Youtube ve embed ile eklenmiş paylaşımlar inmez) Video açıldığında videonun üstüne sağ tıklayarak çıkan seçeneklerden video olarak kaydet demen yeterlidir.
    Örnek :
    https://m.ok.ru/(video adresi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.