Şimdi Ara

ODTÜ 2014 Girişliler GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ 2014 Girişli olacak arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba,

Bu yıl ben de ODTÜ Elektrik Elektronik Müh.'de olacağım. Henüz birinci senem, hazırlık yani. Okulda tanışmadan önce burada tanışsak iyi olur diye düşündüm. Okulu gidip görmedim, gidip görenler bilgi verebilirlerse sevinirim. Ayrıca nerede kalacağınızı da belirtirseniz sevinirim. Ben tek kişilik 1+0 bir daire bakıyorum kiralık ama yüzyıl mahallesi mi ne varmış oradaki evler hep eski. O nedenle daha dışarılardan bakacağım. Yurt olanaklarını araştıranlar fiyat vs. de yazarlarsa hepimiz için iyi olur diye düşünüyorum.

• Odtu cok istedim ama olmadi ancak yurt konusunda il disindan gelirsen %99 giriyormussun yurtlara diye bisey okumustum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz hocam 3k
  • Özel yurt yokmu ? Bende okuycam orada daha doğrusu boğaziçi ye geçiş yapmayı düşünüyorum ortama göre değişir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konu açılmıştı zaten.

odtü'de üç tip yurt vardır, numaralı-demiray-ebi. ebi özeldir ve pahalıdır, demiraylar derecelere verilir. numaralılar kötü şartlara sahiptir ama il dışından gelen herkes alır sanırım(ve tabii çok ucuzdur muhtemelen). odtü kampüsü de güzeldir, hayırlı olsun yani.
  • Önüne iki yol çıkacak. Aşağı doğru git mühendislik orada.

Kaç derece ile girdin oraya?
  • osmankuzucu1 O kullanıcısına yanıt
    O mahallenin adi yuzuncu yil mahallesi, eger yuzyil diye aradiysan farkli bir yere bakmis olabilirsin, tekrar incele istersen. Cunku yuzuncu yil mahallesinde ogrencilerin kalabilecegi oldukca yeni yerler de var. Ayrica cigdem mahallesi ve cukurambarda kalan oldukca cok odtulu var diye biliyorum, bunlarin ikisini de inceleyebilirsin, ama buralar daha pahali yuzuncu yila gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 23 Ağustos 2014; 2:09:22 >
  • @ChiracFR Hocam Boğaziçi'ne geçiş sandığınız kadar kolay değil, yılda 1-2 kişi ya alıyorlar ya almıyorlar. Onda da 4 üzerinden 3.8 ortalama istiyor en az çoğu bölüm için. (Yönetmelik 2.7 mi ne diyor ama başvuranların içerisinde 3.9 bile olduğu için girebilmeye en az 3.8 isteniyor)

@wutbf hocam ben hatırlayamadım şimdi ama o okula yakın mahalleye baktım. Tüm binalar eskiydi, en azından ben öyle görmüşüm. Benim hayalim hani filmlerde tek yaşayan insanlar olur ya evi böyle ikea evleri gibi olur :D o tarz bir evim olması. Mobilya- aydınlatma gibi şeyleri eve yerleşince ayarlarım zaten ama kapı-pencere falan eskiyse, tuvalet-banyo dökülüyorsa iş büyük sıkıntı, bir de midem çekmez zaten. O nedenle sıfır bir bina arıyorum, varsın pahalı olsun kafam rahat etsin.

@AirDroid o konuyu unutmuşum tamamen ama konuda boş muhabbet yapan insan da çok. Ben bunu biraz da yurt-ev konusu için açtım. Bu konuda bilgi paylaşımı olması açısından. Senin konuda tartışma çıkartan, laf eden çok olmuş malesef :(

@BARIŞ55 1675 ile gireceğim sanırım. Önüne Boğaziçi makine yazdım geçen sene 1630muş ama %99 ODTÜ gelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.