Aklınıza takılan noktalarda mesaj atabilirsiniz, Yardımcı olmaya çalışırım.
Hacettepe ee >ODTÜ ee
Şaka bir yana hocam hacettpe ve ODTÜ ee mezunları özellikle aselsan rokwtsan gibi savunma sanayinde aynı yerlerde çalışıyorlar ama biri 2k diğeri 20k ile alıyor arada bu kadar yüksek fark olması garip değil m
OdtubilO
kullanıcısına yanıt
Olur da bence gereği yok. Zaten buraya girebilen insanların bile yüzde 2-3 ü bu yoğunluğu kaldırabilir.
60celalettin6
kullanıcısına yanıt
Hocam ceng’e dair bilginiz var mi
Hazırlıkta ne yapmamızı tavsiye edersin İngilizce dışında
Bir progralama diline başlayıp bitirmeyi düşünüyorum o zaman diliminde
Dişhekimiolurmu
kullanıcısına yanıt
odtü uzun yıllardır ingilizce eğitim veriryormuş ama hacettepe ingilizcete geçeli 4 sene olmuş galiba ve sıralaması her sene daha iyi. bunun etkisi var diye biliyorum.
La Pluie
kullanıcısına yanıt
Ceng’e dair bir bilgi verecek düzeyde değilim maalesef :/
Hocam 520 puanım var ege tıp gelir mi sizce?
Hazırlık okumadım, ama okusaydım bir programlama dili öğrenir ve hocaların yanına gidip labta çalışma izni isterdim( yapan arkadaşım var ve şuan cok iyi bir konumda)hocalar böyle öğrencikere her daim kucak açıyor
110 76 odtü ee gelir mi
OdtubilO
kullanıcısına yanıt
Hazırlık okumadım bilmiyorum hocam:/ ben film vs izleyerek kendi başıma İngilizce öğrendim ve hazırlığı geçtim belki size bi fikir verir
Sturmfahrt
kullanıcısına yanıt
Hocam yeni sınav sisteminden, netlerden, puanlardan, sınav zorluk düzeyinden bihaberim. Ama 2300 gibi bir sıralamaya gelir diyebilirim.
S.O.R.J.P
kullanıcısına yanıt
Üstte yazdım size de yazayım:
Hocam yeni sınav sisteminden, netlerden, puanlardan, sınav zorluk düzeyinden bihaberim
60celalettin6
kullanıcısına yanıt
Sağolun hocam dokuz eylülde olur eyvallah yorumunuz için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme