Şimdi Ara

ODTÜ EE Öğrencisinden Açık Oturum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam obp 90 küsürdü 200-300 kişi geri attı ortalama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan çok memnunum. Yalan olmasın tıp olmasın da ne olursa olsun mantığıyla yaptığım tercihler de boğaziçi mak

Odtü ee

Bilkent bilg

Bilkent endüstri yazdım :D tercih ortada. Ama şuan anladım ee benim için en uygunu imiş.

• AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Hocam kafayı rahat tutun biraz ales çıkmış çözmek güzel olabilir önümüzdeki 2-3 gün.bölüm konusunda tercih vakti bol zaman oluyor o zamana iyice düşünün her mühendislik çok apayrı birbirinden.

• 60celalettin 6 kullanıcısına yanıt
    Hangi okuldan mezunsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakura293 S kullanıcısına yanıt
    Güzide bir fl ama deşifre olmayım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 60celalettin

Güzide bir fl ama deşifre olmayım :D

Hocam odtü fiziğe hangi ring gidiyor?
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Yarın için soruyosan yarın farklı bi ring düzeni olabilir ama a1 den herhangi bi ringe bin rektörlükte in merdivenleri çık karşında fizik.

• quote:

Okuldan çok memnunum. Yalan olmasın tıp olmasın da ne olursa olsun mantığıyla yaptığım tercihler de boğaziçi mak

Odtü ee

Bilkent bilg

Bilkent endüstri yazdım :D tercih ortada. Ama şuan anladım ee benim için en uygunu imiş.

Hocam 2016 yılında girmişsin yani hazırlık öğrencisisin. Peki ee'nin sana uygun olduğunu nasıl anladın. Hazırlığı atladıysan bile 1. sınıfsın ve okulda mühendisliklern 1. sınıfları hep aynı.
    Yani ee'nin sana uygun olduğunu nasıl çıkarttın anlamadın. Burda artistlik yapıyon hoş da bi gel 2. 3. sınıfa sonra konuşabilecen mi bakalım böyle?
    Burada ben ettim siz etmeyin diye dolaşırsın anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

quote:

Okuldan çok memnunum. Yalan olmasın tıp olmasın da ne olursa olsun mantığıyla yaptığım tercihler de boğaziçi mak

Odtü ee

Bilkent bilg

Hocam 2016 yılında girmişsin yani hazırlık öğrencisisin. Peki ee'nin sana uygun olduğunu nasıl anladın. Hazırlığı atladıysan bile 1. sınıfsın ve okulda mühendisliklern 1. sınıfları hep aynı.
    Yani ee'nin sana uygun olduğunu nasıl çıkarttın anlamadın. Burda artistlik yapıyon hoş da bi gel 2. 3. sınıfa sonra konuşabilecen mi bakalım böyle?
    Burada ben ettim siz etmeyin diye dolaşırsın anca

yeterli cevap olmuştur. burada ygs ye giren öğrencilere fiyaka satacak arkadaş, yoksa burda başka ne işi var?

• thereisnoway kullanıcısına yanıt
    Bre arkadaş, proje gruplarındayım, çalışmalar yapıyorum telekomünikasyon üzere, bilip bilmeden konuşuyorsun :) ordan anladım uygun olduğunu, circuit kitabı aldım okul başlar başlamaz pearson ın, sardı yani. Emek verdim , araştırdım ordan bu kanıya vardım. Müsaitsen gel çayımı iç, detaylı konuşuruz :)

• King_Leoric31 kullanıcısına yanıt
    Ustam, konuyu bu gece açmadım :) hava kime atayım, 90 k ya girecek adama ne havası atayım. Ben zevkini yaşıyorum bu işin Allah olmayana versin :)

• quote:

Bre arkadaş, proje gruplarındayım, çalışmalar yapıyorum telekomünikasyon üzere, bilip bilmeden konuşuyorsun :) ordan anladım uygun olduğunu, circuit kitabı aldım okul başlar başlamaz pearson ın, sardı yani. Emek verdim , araştırdım ordan bu kanıya vardım. Müsaitsen gel çayımı iç, detaylı konuşuruz :)

Circuit,calculus differensiyal denklemler ve sinyal bilmeden telekonunasyon üzerine çalışmalar yapıyosun Valla sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün ne diyim.
    Bir de burda ortam güzel falan diye milleti kazıklama
    3. sınıfta her hafta 2 sınav 2 lab 2-3 ödev ve projeyi dayıyınca bölüm, o ortamı ancak g.tüne sokarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 12 Mart 2017; 0:25:13 >

• quote:

Ustam, konuyu bu gece açmadım :) hava kime atayım, 90 k ya girecek adama ne havası atayım. Ben zevkini yaşıyorum bu işin Allah olmayana versin :)

90k ya girecek adama hazırlıktan ee eğitim vermeye başladın, valla iyisin kanka ilerde görürüz seni metunun teknoparkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Leoric31 -- 12 Mart 2017; 0:27:40 >
    Abi bu seviyede ne kolay Allah aşkına söylesene, rapor yetiştirmek bile zevki ayrı. Diff biliyorum. Onun dışında evet yancı gibiyim biraz ama en azından konseptleri biliyorum, gece labda sabahlıyorum arada, benim gibi hırpalanmayı seven gelsin :)

• King_Leoric31 kullanıcısına yanıt
    Hazırlık değil 1 deyim hocam verdim profu

• quote:

Hazırlık değil 1 deyim hocam verdim profu

Ya hocam daha 1. dönemi okuyup büyük büyük konuşmuşsun ona sinirlendim biraz. Sen rapor yetiştirmeyi nerden bilecen bizim bölümde 1. sınıf tatilden başka bir şey değilki hele 1. dönemi konuşma bile komik :D 2. ve 3. sınıfa gel bana öyle bir hak vereceksin ki. Türkiye derecesi yapmış 1. sınıfta 4.00 yapmış arkadaşlarım var hepsi şuan zombi modunda yani. O yüzden daha bölümle alakan olmadığını hatırlatırım.

bir yandan da üzülüyorum sana ya b.k gibi bi 2 sene var önünde harbi b.k gibi.
    Bu arada başarısız biri değilim, 3. sınıfım 3 ortalamam var ve 57.yim şuan bölümde kayıtlı 260 küsür kişiden.(yığılmalardan yabancı ve dgs kontenjanlarından dolayı 260 270 kişi olur dönemler)
    demem o ki daha burada konu açman için çok erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnoway -- 12 Mart 2017; 0:40:33 >

Hocam konuyu bölüm övmeye açmadım , ygs ye az kalmış nası çalıştın diye sorarlar diye açtım, 1 arkadaş memnun musun dedi, ben de derslerden öte, 1 dönem boyunca takıldığım araştırma grubundan edindiğim devede kulak bikaç şeye dayanarak beğendim dedim :) bölüm zor nice dereceler kafayı yemiş rivayetlere göre bunu tartışıyosak boşver tartışmaya gerek yok gayet açık zaten :) tekrar diyorum bölüm övme hava basma konusu değil ki bu :d

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

1.sınıfım mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım, istersen pm at konudakiler rahatsız olmasın

yoo rahatsız olmayız siz anlatın
  • quote:

Yarın için soruyosan yarın farklı bi ring düzeni olabilir ama a1 den herhangi bi ringe bin rektörlükte in merdivenleri çık karşında fizik.

En iyisi yuruyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Terlersin, atla birinin arabasına en garantisi. Erken git tavsiyem :D baya erken

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.