Şimdi Ara

ODTÜ EE ve Boğaziçi Makine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah herkese böyle ikilem versin hocam. Okul olarak boun, bölüm olarak ee diyorum. Tabi okullar arasında da bölümler arasında da çok ufak farklar var.
  • Boğaziçi çok iyi bir üniversite ama her bölümünün de iyi olduğu anlamı çıkmaz. Bir hocamız var Boğaziçi makineden EE'ye geçen zamanında obenozgur bilir. Daha memnunmuş halinden. Bence mühendislikte ODTÜ'nün sunduğu imkanlar Boğaziçinden daha iyi.Özellikle EE ve makine gibi teknik bölümlerde.Ben olsaydım ODTÜ EE düşünürdüm.
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolstoy. kullanıcısına yanıt
    lol itü tek atar odtüye makinada
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Ee ye puanım yetmicek galiba makineyi makine önermiyorlar ama nasıl sizce odtü makine mş yoksa tobb ee mi mesela

• odtü ee tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramm27stein

Ee ye puanım yetmicek galiba makineyi makine önermiyorlar ama nasıl sizce odtü makine mş yoksa tobb ee mi mesela
    TOBB da iyi üniversite ve özel sektör bağlantıları güzel ama kesinlikle ODTÜyle kıyaslanacak kadar değil. Yine ODTÜ makine derim. Elektronik veya bilgisayar olsun dersen İTÜyü de düşünerebilirsin ama önceliği yine de ODTÜye ver sen.

• Yöneticilik gibi üst düzey hedefleriniz varsa bir de aktif ve sosyal bir insansanız boun endüstri sizi arşa çıkarır, çok kapı açar. Ama onun haricinde odtü ee öneririm.

• ramm27stein R kullanıcısına yanıt
    Hocam EE istiyorsanız eğer en iyi tercih İTÜ-EHB olur. Makine de elektronik de çok ağır bölümdür istiyorsanız seçin.

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Sheldon Lee Cooper kullanıcısına yanıt
    hocam acikcasi sosyallik acisindan kendime cok guvenmiyorum, cok girisken bir insan degilim. bogazicinin genel olarak o anlamda iyi oldugunu duymustum, networku de genis bildigim kadariyla. her iki okulu da gezdikten sonra verecegim son kararimi. bir de sonuclar henuz aciklanmadi boun cmpe gelirse zaten bu ihtimallerin hepsi ortadan kalkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü ee ya da başkaa yer ben bilmem ama makine okumaya gerek yok.
    boğaziçi makineye gidersen muhtemelen işletmeye kayacaksın. bu da kötü değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.