Dusunceleriniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ
-
-
boş beleş
-
işsiz değilki staj yaptığı yerde 1 ayda iş bulmuş ararken sıkıntı çekmiş mühendislikte her bölüm böyle bu arada o yüzden stajlar önemli
-
Ya konu dışı olacak ama; bizim bu Türkiyedeki kızlar bir şeyler anlatırlarken neden böyle deli gibi konuşarak; eğimli-büğümlü; kıvranarak anlatmaya çalışırlar anlamış değilim inanın..
Ya da her an karşısındaki kişiden bir zarar görecekmiş gibi evhamlılar ve çok tedirginler...
Bu Tweetdeki şahıs da aynı yaa...
-
Bu adam hep gerçekçi ve doğruları söylüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düşünceleriniztıplı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlarınız;
-
düşünceleriniz?
yorumlarınız?
-
Seni şikayet ettim
-
İşsiz değil, hatta şuanda çok sağlam bir şirkette çalışıyor kendisi. Sadece beklediği kadar hızlı iş bulamamış ki bu normal, faizler %50 bandında şuan. Şirketlerin bilançolar çok çok kötü geliyor, iç piyasa ciddi manada daraldı. Şirketlerin işe almaları için bi sebepleri yok şu ortamda, faizler ne zaman ciddi manada iner, iç piyasa o zaman hareketlenir, daha kolay iş bulursun. Hesap basit aslında.
-
Son cümleye kesinlikle katılmıyorum. Hazırlıkla 5 senede mezun olduğunu düşünürsek 23 yaşında. Max 2 sene düşük ücret de olsa bir yerlerde çalışsa bir sonraki işi için çok faydası olur. Zaten kadınların askerlik vb gibi dertleri de yok. İdeal işini 25-26 yaşında bulmuş oluyor. İşsiz psikolojisiyle evde aylar belki yıllar geçirmekten çok daha iyidir.
-
Bende ODTÜ makine mezunuyum işsizim. Şuan tam zamanlı trolluk yapıyorum Ankara zipzip gibi.
Videodaki ben değilim kendisi odtu mezunu
Ve o twitter sayfası da bana ait degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu adam hep gerçekçi ve doğruları söylüyor
|
işsiz değilki staj yaptığı yerde 1 ayda iş bulmuş ararken sıkıntı çekmiş mühendislikte her bölüm böyle bu arada o yüzden stajlar önemli |
İşsiz değil, hatta şuanda çok sağlam bir şirkette çalışıyor kendisi. Sadece beklediği kadar hızlı iş bulamamış ki bu normal, faizler %50 bandında şuan. Şirketlerin bilançolar çok çok kötü geliyor, iç piyasa ciddi manada daraldı. Şirketlerin işe almaları için bi sebepleri yok şu ortamda, faizler ne zaman ciddi manada iner, iç piyasa o zaman hareketlenir, daha kolay iş bulursun. Hesap basit aslında. |
Benzer içerikler
- tyt mi zor ayt mi
- efsane yayınları zorluk derecesi
- obp ne kadar geri atar
- ceng ne demek
- üçgen akademi zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X