Şimdi Ara

ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşsiz değil, hatta şuanda çok sağlam bir şirkette çalışıyor kendisi. Sadece beklediği kadar hızlı iş bulamamış ki bu normal, faizler %50 bandında şuan. Şirketlerin bilançolar çok çok kötü geliyor, iç piyasa ciddi manada daraldı. Şirketlerin işe almaları için bi sebepleri yok şu ortamda, faizler ne zaman ciddi manada iner, iç piyasa o zaman hareketlenir, daha kolay iş bulursun. Hesap basit aslında.

• boş beleş

• işsiz değilki staj yaptığı yerde 1 ayda iş bulmuş ararken sıkıntı çekmiş mühendislikte her bölüm böyle bu arada o yüzden stajlar önemli

• Ya konu dışı olacak ama; bizim bu Türkiyedeki kızlar bir şeyler anlatırlarken neden böyle deli gibi konuşarak; eğimli-büğümlü; kıvranarak anlatmaya çalışırlar anlamış değilim inanın..

Ya da her an karşısındaki kişiden bir zarar görecekmiş gibi evhamlılar ve çok tedirginler...

Bu Tweetdeki şahıs da aynı yaa...

• Bu adam hep gerçekçi ve doğruları söylüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşünceleriniztıplı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız;

• düşünceleriniz?

yorumlarınız?

ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ 

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt

Seni şikayet ettim

• İşsiz değil, hatta şuanda çok sağlam bir şirkette çalışıyor kendisi. Sadece beklediği kadar hızlı iş bulamamış ki bu normal, faizler %50 bandında şuan. Şirketlerin bilançolar çok çok kötü geliyor, iç piyasa ciddi manada daraldı. Şirketlerin işe almaları için bi sebepleri yok şu ortamda, faizler ne zaman ciddi manada iner, iç piyasa o zaman hareketlenir, daha kolay iş bulursun. Hesap basit aslında.

• Son cümleye kesinlikle katılmıyorum. Hazırlıkla 5 senede mezun olduğunu düşünürsek 23 yaşında. Max 2 sene düşük ücret de olsa bir yerlerde çalışsa bir sonraki işi için çok faydası olur. Zaten kadınların askerlik vb gibi dertleri de yok. İdeal işini 25-26 yaşında bulmuş oluyor. İşsiz psikolojisiyle evde aylar belki yıllar geçirmekten çok daha iyidir.

• Bende ODTÜ makine mezunuyum işsizim. Şuan tam zamanlı trolluk yapıyorum Ankara zipzip gibi.

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Videodaki ben değilim ODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ  kendisi odtu mezunu

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Ve o twitter sayfası da bana ait degilODTÜ ENDÜSTRİ MEZUNU İŞSİZ 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.