Şimdi Ara

Ödtü Endüstri mi İtü Endüstri mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mühendislik açısından Boğaziçi güzel midir???
  • arkadaşım önceliklerini yazsaysın daha yararlı cevaplar alırdın.

en önem verdiğin şey ne üniversite yaşamında?
    -şehrin gez toz olanakları mı? (istanbul)
    -ailenin yanında olmak mı?
    -tek başına yurtta-evde kalıp hayatı öğrenmek mi?
    -üniversitedeki eğitimin kalitesi mi? (odtünün akademisyenleri itüdekilerden daha sağlam)

emin ol istanbulda daha fazla firma varmış falan bu önemli değil,senin odtü etiketin varsa istanbuldaki bi işe alımda itülünün önüne geçebilirsin,odtüde daha iyi eğitim alırsın,ama ankara istanbula göre küçük, düzenli, memur şehri gibi kalmaktadır,gerçi senin yaşamın hep kampüste geçicek şehri çok sallamıycan odtüye gelirsen.

(odtü havacılık uzay mühendisliğinde 3. sınıfım)
  • ikisinden biri hiç farketmez ,gerçekten bahsettiğin bolumlere girebılecek puanı almışsan güzel bir hayat seni bekliyor demektir.o kadar puanın var ise gıt karaelmas tarım makınelerınde oku gene guzel bır hayat senı bekler,cunku o kadar puan alan hayatta zaten dogal seleksiyon gereği başarılı olur.

mutlulugun keyfını çıkar,itu endustrıden de odtu endustrıden de mezun arkadaslarım var,hepsi çok mutlular hayatın başarı basamaklarını sahıp oldukları ıle ucer beser çıkıyorlar

haaa ben neyı tercıh ederdım,sanırım ben odtu'yu tercıh ederdım,zira vaktı zamanında odtu endustrıyı yazmıstım üste,ama 4500.ıdım gırememıstım doğal olarak

bu arada odtu endustrı muhendıslıgını cıddı anlamda gezerek inceleme fırsatım olmustu,yıllar sonra sanayının gobegıne dustugümde kıyaslıyorum;okuttukları dersler aslında uretımde hergun karsılastıgın case'ler ıle aynı durumlar,ama muhtemelen ıtu'de ogledır.

well done Meeye
    tebrikler,hayatın en mutlu anlarında olmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Mühendislik açısından Boğaziçi güzel midir???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Mühendislik açısından Boğaziçi güzel midir???

Endüstri açısından birinci Boğaziçi.Ama diğer mühendislikleri tam bilemicem.

b_sevki sanada teşekkür ederim.Sen galiba endüstri mühendisisin. Memnun musun??
  • illa diyosan ben istanbulda yaşıycam itü yü seç. eğitim daha iyi olsun diyorsan odtü.
  • Formda endüstri mühendisi var mı hiç?? Ondanda yorumlar alsak iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeYee

Formda endüstri mühendisi var mı hiç?? Ondanda yorumlar alsak iyi olur

Tıp hakkında demişsinde.
    6 yıl okul ve 4-5 yıl uzmanlık okuduktan sonra hayatın kurtuluyor. Batıda 10bin tl ortalama. Doğuda özel hastanelerde 20-30bin tl alabilirsin. Bunlarıda düşün. Ayrıca odtü-itü olsada kesin iş ihtimali yok. Ama tıpta var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

quote:

Orijinalden alıntı: MeYee

Formda endüstri mühendisi var mı hiç?? Ondanda yorumlar alsak iyi olur

Tıp hakkında demişsinde.
    6 yıl okul ve 4-5 yıl uzmanlık okuduktan sonra hayatın kurtuluyor. Batıda 10bin tl ortalama. Doğuda özel hastanelerde 20-30bin tl alabilirsin. Bunlarıda düşün. Ayrıca odtü-itü olsada kesin iş ihtimali yok. Ama tıpta var.

TIP oku
  • bırak endüstriyi falan yav ne güzel puan almışsın yakma geleceğini
  • İTÜ eski kalitesini yitiriyor haberin olsun.

Bir arkadaşımı İTÜ'ye girmekten vazgeçirdim bu konuyla da 2. olsun.

Eskiden derece öğrencilerinin girdiği bir okulken artık Sakarya Üni gibi okullardan bir farkı kalmamaya başladı.
  • ya arkadaşım odtü ve itüye girebilecek kadar puan alıyorsun gelmişsin dh konu dışına yardım istiyorsun burdaki kaç kişi o söylediğin üniversitelerden mezun sence .bi git ya! gir internete arat bak gireceğin bölüme. Git dershanendeki rehber öğretmenlerinden yardım al bi çık git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

İTÜ eski kalitesini yitiriyor haberin olsun.

Bir arkadaşımı İTÜ'ye girmekten vazgeçirdim bu konuyla da 2. olsun.

Eskiden derece öğrencilerinin girdiği bir okulken artık Sakarya Üni gibi okullardan bir farkı kalmamaya başladı.

Evet İTÜ nün kalitesi kalmadı.Çünkü ODTÜ de tanıdığım profesörler var ve İTÜ deki birçok hatayı buluyorlar,makaleler yazıyorlar.Kendi makalesinde hata bulunan profesörlerin sana güzel ders vermesini bekleyemessin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.