Şimdi Ara

ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hobi olarak tasarımla uğraşıyorum eğer beğendiyseniz, 14 Ekim'de oy verirseniz sevinirim.

ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGOphys.metu.edu.tr
    Contest for the Department Logo | Department of Physics
    https://phys.metu.edu.tr/en/slider/contest-department-logo

Our department will choose a new logo to use in the social media, department promotion events, brochures, and such. The timeline is as follows:

• September 9 - October 10: we accept all designs! If you have an idea, prepare your design as a vector graphics, and send it to the address soneralb@metu.edu.tr
    • October 10 - October 14: the designs will be checked if they are valid (consistent with values of METU, bereft of propaganda of any kind, and so on).
    • October 14 - October 21: the valid designs will be announced and an online public voting will be held!
    • October 21 - October 25: the department will choose as its new logo one among the three highest-voted designs!

• up

• Oyu nereden veriyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nutec N kullanıcısına yanıt
    • October 10 - October 14: the designs will be checked if they are valid (consistent with values of METU, bereft of propaganda of any kind, and so on).
    • October 14 - October 21: the valid designs will be announced and an online public voting will be held!

daha resmi olarak kabul edilmedi fakat kabul edilirse oylama 14-21 Ekim arasındaymış. Nereden yapılıyor bilmiyorum söylerler heralde ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO 

• hocam logo'nun ortasında neden nargile var?

• ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO

newton'un prizması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 10 Ekim 2024; 23:32:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • newton koyu hristiyandı. şu gökkuşağını görse yer çekimini bulduğuna lanet ederdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14EC9E20D -- 10 Ekim 2024; 23:38:4 >
  • Newton Hristiyanlar tarafından afaroz edildiğini duymuştum üçlemeyi reddettiği için

Christian heresy

According to most scholars, Newton was Arian, not holding to Trinitarianism. Scholars have generally concluded that Newton's heretical beliefs were self-taught, but he may have been influenced by then-current heretical writings; controversies over unitarianism were raging at the time.

As well as rejecting the Trinity, Newton's studies led him to reject belief in the immortal soul.

en.wikipedia.org
    Religious views of Isaac Newton - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Isaac_Newton?wprov=sfla1

Yes, Isaac Newton did reject the doctrine of the Trinity, which is the belief in Christianity that God exists as three persons in one essence: the Father, the Son (Jesus Christ), and the Holy Spirit. Newton's theological views were deeply influenced by his study of the Bible and early Christian writings, and he came to hold an anti-Trinitarian position, which was considered heretical at the time.

Newton was a devout Christian, but he believed that the idea of the Trinity was not supported by scripture and was a later addition to Christian doctrine. He kept these beliefs largely private during his lifetime because open rejection of the Trinity in 17th-century England could have led to serious consequences, both socially and professionally. Newton’s religious writings, many of which were unpublished during his life, reveal his deep concern with the purity of early Christian teachings and his belief in a singular, non-Trinitarian God.

• ecnebiler latince yazıyorsa biz arapca yazalım özümüze dönelim

• ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO

Ben de kardeşimin projesi için oy istiyorum o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 11 Ekim 2024; 1:41:51 >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Bu da güzel olmuş daha minimalist benimkine göre. Bakalım kim kazanacakODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGO 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veri&Kedi -- 11 Ekim 2024; 8:41:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olan kazansın hocam. Kardeşim zaten bu işe meraklı portfolyoda olsun diye yapmıştı.

• Eline saglik tek eleştirim düşünce baya güzel olsa da kıvrımlı dış çepher outline odtü'den biraz uzak gibi.

Baya şık duruyo yazılı hali falan da ben olsam seçerdim. Digerlerini daha gormedim ama olsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 11 Ekim 2024; 12:20:55 >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt
    Evet odtü o kadar keskin değil daha yuvarlak logosu, bu sefer böyle oldu bakalım kazanabilecek miyim.

Ctis için de yapın hocam

• ODTÜ FİZİK 2024 10 EKİM YENİ LOGOphys.metu.edu.tr
    Candidates for the informal departmental logo are now available! | Department of Physics
    https://phys.metu.edu.tr/en/candidates-informal-departmental-logo-are-now-available

link çıkmış, oylamaya açıldığında güncellerim

• Hocam gördüğüm fizik departmanı öğrencileri oy kullanabiliyor sadece

Yoksa yigacaktim bütün me ve eeyi :)

Neyse bence en güzeli üçlü amfi krokisi olan umarım benim kardeşinki seçilmezse (ki zor) o seçilir.

bu mu hocam

• Einstein, newton vs ortadogu unisine mantıklı mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.