Şimdi Ara

ODTÜ İktisat vs Boğaziçi YBS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanov

Başka bir bölümde açtım ama takılmadı, burası daha yoğun diye burda açıyorum aynısını.

Evet arkadaşlar son kararımı vereceğim yardımlarınızla. Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri mi yoksa ODTÜ İktisat mı daha iyi bir bölüm? Şunu da belirteyim, seneye ODTÜ İşletme diye başlamıştım ama iktisat oluyor. YBS bölümü de işletme ve bilgisayar derslerini içeriyor. Bilgisayarla haşır neşir bir insanım ama program yazılım vb. pek aram olduğunu söyleyemem. Ayrıca bu iki üniversiteyi kampüsleri ve şehirleri bakımından da ele alırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

ankaraya sakın gelme biz gitmek için ugraşıyoruz,sen kalkıp diyorsun ki odtü. tabi ki boğaziçi dostum her türlü imkanı var,iş olanagı daha yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalminds -- 12 Temmuz 2013; 21:19:58 >

• Teşekkürler arkadaşlar, güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Güncel lütfen arkadaşlar, hiç yoksa pm'den ulaşın tercih dönemi bitecek ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: phi 4b

Biri yuksekokul biri fakulte

yani?

YBS uygulamalı bilim olarak geçiyor ve yüksekokul bünyesinde, Mster doktora vs yapabilir, işlevde hiçbir farkı yok,
    ordan mezun bir tanıdıgım MIT'ye gitti daha sonra...
    Şu an çalıştığım firmada YBS çıkışlı bir arkadasım var bir de KPMG Information Risk Management departmanında bir arkadasım vardı yönetici olarak calısan.
    Her iki bölümde de iş sıkıntısı olmaz o yuzden bölüm içeriğine ilgine ve okula göre karar ver.

Ben ikisi arasında MIS seçerdim, okuması da kolay hem :D

edit : arkadaşa ikisini de detaylı açıklamıştım, o yüzden aslında yazmama gerek yokmuş ama yazmışken de silmeyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kambochian -- 13 Temmuz 2013; 13:05:36 >
  • Teşekkürler hocam tekrardan :) Güncel.
  • bi daha şu ybs yüksekokul bünyesinde diye biri aşağılamaya kalkarsa küfür edicem ne bu ya biraz araştırın bilgi sahibi olun.hee yüksekokuluz biz hee 2 sene okuyoruz sonra iş bulamıyoruz.
  • Tamam hocam sakin ol yahu :) hangi bölümdesin?
  • Bugun odtudeydim sakin ankaraya gelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denize alışmış adama kötü gelebiliyor tabi
  • Güncel
  • ODTÜ İktisat yazardım ben olsam.
  • İktisatçısın sen de, sebebi nedir ODTÜ'yü önermenin?
  • Vanov kullanıcısına yanıt
    ygs6 sıralaman kaç boğaziçi ybs yazcakmısın hocam
  • Yüksekokulun ne olduğunu bilmeyenler asagilamis gene. Siz gidip 2-3 sene bi sınav için tüm konuları ezberleyip bi yerlere gelmeye çalışırsanız araştırma yeteneğinizi de böyle kaybediyorsunuzniste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.