seneye 13k civarı olur. yıldız stat 48-49k, hacettepe stat 61-62k civarı kapatır. |
ODTÜ İSTATİSTİK 18.656 (2. sayfa)
-
-
ben açmıştım bu konuyu
-
Müfradat, hocalar, okuduğun okul vs. Önemli tabii ki ama en önemlisi bunlar değil. Kişinin kendisi. 3-5k olmuş biri ile 25-30-50-100k olmuş birinin algı-muhakeme yeteneği, çalışma disiplini vs. Aynı değil.
Okuduğun okula göre de biraz hayalperest davranıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 11 Mart 2024; 8:47:11 > -
doğru.
-
ODTÜ İstatistik bölümü iyi hoş da adam Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyor. İş sıkıntısı çekmezler muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 11 Mart 2024; 14:3:36 > -
Hocam kaç aylık konu, ben tartıştığım arkadaşla özelden gidip konuştum zamanında uzun uzun. Şu an aramız çok iyi, konu tekrar gündeme gelince de yazdığım çoğu seyi kaldırmıştım zaten. İş bulma konusundq sıkıntı çekilmediğini yazmıştım biraz dediğiniz yere sapmış, deüyü tam bilmiyorum ama yüksek ihtimal dediğiniz gibidir. Benimki biraz karşı atak gibiydi. Bu alıntıladığînızı da kaldırıyorum hatta. Gerek yok forumda tartışmaya girmeyeceğim olduğunca ve dediğim gibi uyazaa ile aramiz su an gayet iyi konunun uplanmasi sacma olmus biraz neyse. Kb, herhangi yanlis bisi dediysem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 11 Mart 2024; 14:58:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5kdan yazılır mı
-
5k'ya muhtemelen daha oturmuş mühendislikler yazılabilir. "Mühendis" ünvanı öyle ya da böyle tr'de önemli bir şey. İstatistik biraz havada kalıyor isim konusunda
2.7 den yazan biri var. İlgin varsa okuyanlar cok memnun. Memnun olmayan birine henüz rastlamadim.
tr önemsiz
-
Ben yazicam galiba bunu
11 bin civarı kapatabilir
40 öğrenci alıyor bölüm, hocaları bölüm ögrencilerine çok ilgili olduğunu duydum, mezun sonrası destek diğer bölümlere görede çok fazlaymış.
Türkiye dereceye ilk 15 bin ve altına girip derdinizi anlatamayacağınız bölümlerden yani "0 sıralama ile niye orayı yazdın, o bölüm ne yahu " denilecek bölümlerden
1- Matematik Mühendisliği
2- İstatistik
3- Fen Edebeiyat bölümleri(Fizik, Kimya, Biyoloji)
bu sene 11k
-
tek attın helal olsun 11.5k ile kapattı. mühendislik gibi bölümler aksine yükselen bir bölüm oldu
-
çok doğru temellere oturtup on numara yorum yapmışsın hocam forumda gün boyu sizi fazla gördüm tek yanlış söyleminizi bulamadım daha. bunu yeni görüyorum, sıralama da tuttu.
-
Teşekkür ederim ben eğitimciyim 47 yaşındayım
Kızım ODTÜ Kimya da okuyor. 2020 girişli
O nedenle biraz ilgiliyim, çevreme de yardımcı olmaya çalışıyorum
Yoksa sıralama tutturan kardeşim de çoktur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X