Şimdi Ara

Odtü >iyte>itü>ytü>gtü>ktü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bi arasyır ytü iyte akademisyenlerini türkiye derecelerini öyle gel be abisinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster back C kullanıcısına yanıt
    sen artık bir blocku hak ettin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerkalos

Bu mesaj silindi.
    Yüksek teknoloji meslek lisesi mi ? İYTE Ytü'nün bugünkü halini bırak geçmeyi , eğitimi ile, teknolojik imkanları ile, akademisyen kadrosu ile Ytü'yü tokat manyağı yapar. Ve bunu trollemek için söylemiyorum. Kesin bir bilgi ile ve rasyonel söylüyorum.
  • YTÜ İstanbul'da olmasa adı bile anılmaz. Konumundan dolayı abartılıyor.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, Jeff Bezos 120-80 yapıp 5 tane de soru yollayan DH neferlerini tercih ediyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QS Rankings öyle demiyor ama siz bilirsiniz. Galiba sektör, öncü araştırma firmaları bazı DH üyeleri kadar yetkin değil üniversite kıyasında.
    mühendislik ve teknoloji 2020 sıralaması;
    193. orta doğu teknik üniversitesi
    218. istanbul teknik üniversitesi
    295. bilkent üniversitesi
    308. boğaziçi üniversitesi
    401-450. koç üniversitesi
    451-500. sabancı üniversitesi
    451-500. yıldız teknik üniversitesi

İzmir'den çıkınca iyte'yi tanıyan 3-5 kişi var. Sanayisi gelişmemiş yere üniversite açmışlar gidip İTÜ/YTÜ ile kıyaslamışlar. Gülünç.
  • Ilerde izmir gelişince gör bir de o sıralamalari

• Dogru hocam kriterler önemli iyte 28 yıllık okul başta lisansüstü diye açıldı zaten

• Atıf sayısı, H-index'i gibi parametreler alınıyor. Bir başka deyişle akademisyenin kalitesi / efektifliği.
    İnsanları doğru yönlendirmediğiniz kanaatindeyim. Hem çok emin konuşuyorsunuz hem de ' İzmir gelişsin bekleyin ' diyorsunuz.
    Ek olarak ar-ge, ür-ge olmayan bir yerin yatırım alması gerçekten zor. Bunlar asıl ekonomi gerektiren kısım olduğu için kimse yeltenmiyor. (Ana fabrikaların İstanbul değil Kocaeli, Sakarya / İzmir değil Manisa'ya açılması buna örnek verilebilir. Sebep ekonomik olduğu için maalesef böyle. ). İzmir'in sanayi hariç bir konuda gelişmesi İYTE'nin mühendislik öğrencileri için bir katkı sağlamaz.
    Ek olarak teknopark yönüne de bakmak lazım kıyasladığınız üniversitelerin teknoparkları çok iyi durumda. Benim okuduğum okulda hocalarımızın birçoğunun teknopark içinde şirketi var. Ordan bile öğrencilerine istihdam sağlıyorlar. Ki İzmir'e baktığında bu konuda da arkadan seyrediyor.
    Bana kalırsa İYTE'de bilgisayar dışında okumak büyük risk. ( Bahsi geçen diğer üniversitelere göre )

• manavmuhittin kullanıcısına yanıt
    Nerde okuyosunuz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chr;bear kullanıcısına yanıt
    Yıldız
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 3 iq hocam boşver

• Teknopark arkadan mı seyrediyor.iytenin teknoparkını bi araştır derim.Staj için bir yer bulunur iyi öğrenci için illaki.

• Direkt hakaret etmen kimin haklı olduğunu gösteriyor. Sen ne yaparsan yap İYTE bu saydığın okulları geçemez.
    Kıyaslanan üniversitelere göre Teknopark'ı daha arkada diyorum ( Kaynak: TGBD ). Hala kendi bildiğini okuyor. Tüm veriler, mezunlar, özel sektör yanılıyor bir tek sen haklısın.
    Kaynaksız sallama bilgilerle kafa ütüteleme, yoluna bak.
  • Bi akademisyenlerine gir bak iyte ytünhn boş tatava yapma

• Tamamdır bakınca tüm fikrim değişti meğerse İYTE > ODTÜ olmuş. Boynuz kulağı geçmiş.
    Sen İYTE öğrencisi falan değilsin. Herkese bunu yazdırmak istiyorsun ki İstanbuldaki okullara girebilesin.
    3 paragraf detaylı açıklayan yazı ile geliyorum. '3 ıq hocam yeağğ' yazıyorsun. Şurdan bile kimin haklı olduğu elli.
    Daha fazla uzatma.
    Hadi eyvallah.
  • Kardeş sen sıkıntılı mısın?Onu sana mı söylemişim bi bak istersen tekrar.Iyte öğrencisiyim ayrıca.

• culcaster back C kullanıcısına yanıt
    Ya sana birileri para veriyor bu iş için ya da rakip eleme yöntemi. Bu fanatikliğin başka açıklaması yok.
  • Aynen para alıyom 3 iq

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.