Şimdi Ara

Odtü kıbrıs kampüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • odtünün kıbrıs kampüsü ile ilgili bilgisi olan var mı internette çok tutartlı yorumlar yok eğitim ankara ile birebir diyorlar ama ne kadar doğru

• isim benzerligi oldugunu düşün , egitim kalitesini ankarayla bir tutma.
  • surrogates7 S kullanıcısına yanıt
    bende öyle olduğunu düşünüyorum teşekkürler
  • berk12344 B kullanıcısına yanıt
    ben bu yıl bıraktım odtü kkk tam burslu inşaat mühendisliğindeydim. eğtimi çok ıyı. ama kendini geliştirebilceğin konferanslar uzak olduğu için olamıyor maalesef:( ama onun dışında odtüden hiçbir farkı ypk aklına takılan soru olursa cevaplarım
  • Oneriyor musunuz peki herkes farkli konusuyor kibrista universite okumak istemiyorum acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kıbrıstaki odtüye seminere gitmiştim ben bir program dahilinde mezun olduğunuz zaman diplomada odtu olarak geçiyormuş adı kıbrıs odtü olarak değil. Kampüs şehir merkezine oldukça uzak ama çok büyük. Denize de çok yakın. Marketin yan tarafında bir mekan var genelde öğrenciler orada takılıyor fiyatı normal. Ama kampüsten çıkıp da bir yerlere giderim ben dersen inanılmaz pahalı kıbrıs. Biz 1 hafta kaldık. 300-350 tl gibi bir miktardan fazla harcadık ve ne yaptın diye sorsan adamakıllı hiçbir şey derim cevap olarak. Ama okulun kendi kampüsü gerçekten harika

• Anliyorum ama gercekten oneriyor musunuz

maddi durumun iyiyse başka seçecegin tercihin yoksa ben seni daha fazla yönlendiremem bu senın düşüncene kalmış, her şey maddiyat kardeş. aynı zamanda kıbrıs tuzludur bunuda hesaba koy.

para varsa seçenekler çoğalırda azalırsa, bilkent, kadirhas, vb b vb gider işte her şey maddiyat, varas paran sosyal etkinliginde olur yoksa kimse yüzüne bakmaz. bu hayat böyle paran varsa tercihin artar yoksa eli mahküm seçeneklerin daralır, burada benım sana şunu oku şu iyi şu kötü diyemem maddi durumun iyiyse zaten sen nerede okucagını biliyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrogates7 -- 30 Haziran 2014; 18:38:01 >
  • Cok saolun bilgiler icin

Eğer alternatifin yoksa yazabilirsin tabiki ama önemli olan senin gerçekten ne istediğindir her zaman için

• Forumdaki başlığa bakabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/m_32754657/tm.htm

Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim, merak ettiklerini özel mesaj ile de sorabilirsin.
  • surrogates7 S kullanıcısına yanıt

Eger isim benzerligi olsa odtu ankarada olan ogrencileri 1 sene kibris kampusunude egitim gormelerine izin vermezdiler, bu kadar kalan ogrenci olmazdi ve koca odtu ankara rektoru diplomalarini imzalamazdi veya diplomalarini odtu ankarada almalarina izin vermezdi buda egitim kalitesini ayni oldugunu gosterir

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.