Bildirim
ODTÜ Makine Gelir Mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok büyük ihtimalle olur hocam. Obp biraz zorluk çıkarsa bile bence sorun olmaz mat netin çok iyi maşallah.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagol hocam yorumun için burası için mezuna kalmıştım inşallah benim de senin de istedigimiz yerler gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
o fizikle müh olunmaz bence tutma ihtimali varsa bile seneye tekrar gir öyle müh oku
%95 gelir
troll diyeceksiniz ama adam haklı
mukavemet statik dinamik mekanik titreşimler akışkanlar mekaniği termodinamik hep fizik -
Fizik bu yani sonrası müh hayatımızı yaşantımızı 2 fizik sorusu çözemeyip biyodan giren adamlara mı emanet edicez? Tıp diş ne güne duruyor?
Not: Tıp yazıyorsan desteklerim.
Fizikte dikkatten yaptıgım yanlışlar ve yorum sorularıyla fizik bilgimi ölçmeye kalkmayın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Angelopsss
Çok büyük ihtimalle olur hocam. Obp biraz zorluk çıkarsa bile bence sorun olmaz mat netin çok iyi maşallah.
Hocam bana da bi tahmin yapsan ygs1 9k mat71 net uzaylardahil fizik 25 net kimya 30 biyo 25 net obp 94 kaça gelir sıralama tahmini?
quote:
Orijinalden alıntı: Mericuls
o fizikle müh olunmaz bence tutma ihtimali varsa bile seneye tekrar gir öyle müh oku
Özlemişim hocam seni hoş geldin
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
quote:
Orijinalden alıntı: Mericuls
Özlemişim hocam seni hoş geldin
Hocam mf4 2-2.5k arası olursun gibi hatta biraz daha iyi olabilir ama bundan daha kötü olacağını zannetmiyorum. Ama tabii tahmin bu hocam yanilabiliriz yani. İnşallah daha iyi siralamada olursun.
Çok teşekkür ediyorum hocam inşallah
hayırlı olsun. rez al bende de odtüdeyim .görüşürüz -
Sagol hocam inşallah olur da görüşürüz :D
fizigimle gündeme gelmek istemiyorum (albert einstein)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X