Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT İİBF fanboylar toplansın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siralamam yetse ozyegin isletme-iktisati gsu,tobb ve odtu'nun onune yazardim. sabanci,bilkent,koc,boun'un onune yazmazdim.bu tamamen benim gorusum herhangi bir seye dayanmiyor hocam. butun okullari inceledigimde ozyegin hosuma gitti benim. sonucta odtu veya galatasaray da harika mukemmel okullar degil.mesela galatasaraya gitsem ayda en az 1500 lira yurda verecegim.ozyegin 1425+yurt veriyor.bu da mesela bir kriter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size katiliyorum burada sadece kendime gore siralamam hepsine yetse nasil siralarimi yazdim ve linc edilmek uzereyim

yakin seviye okullar şehir,yurt,burs,sunduklari imkanlar arasindaki kucuk farklara gore soyledim tamamen.

yani bunu koc ve boun,bilkentin fersah fersah onunde, ozyegin odtuyu tokatlar anlaminda yazmadim.

• Bilkent her alanda rakipsizdir. Aksini iddaa eden paralı pr yapıyordur.

• Bu hatalı bi yaklaşım. Bilkent burslu kontenjanını 80 yaparsa İİBF yazacak öğrencilerin büyük bölümü Bilkent'i ODTÜ'nün önüne yazacağı için Bilkent yine ODTÜ'den önde kapatır. Bilkent'in kendi sıralaması muhtemelen geriler ama ODTÜ ile sıralama farkı muhtemelen değişmez. Yine önde kapatır. Yani şöyle diyeyim: Bilkent İşletme kontenjanı 80 yapıp 6k olursa ODTÜ İİBF'ler çok daha geriden kapatır.

Basit bir örnekle: bir yerde 20 öğrenci var. Bu 20 öğrenci arasından Bilkent 2 öğrenci alıyor, ODTÜ 8. En yüksek puanlı 10 öğrenci 1-Bilkent 2-ODTÜ diye yazdı tercihlere. Ne olur? En yüksek 2 tanesi Bilkent'e gider, kalan 8 ODTÜ gider. Fakat Bilkent kontenjanı 8 yapınca ne oldu? En yüksek 8 öğrenci yine Bilkent'te kaldı çünkü tercih sırasında Bilkent önce yazılıyor. Yani Bilkent ODTÜ'den yine daha yüksek puanla öğrenci aldı. Olay basit olarak budur.

• Rampes kullanıcısına yanıt
    Hg bilkent fan boi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Senin öyle biri olmadığını iyi biliyorum zaten. Lafım sana değil Bilkent akademisyenlerine özel, herkesin önünde olmayan bir ortamda sorsan sana hakiakten dürüstçe bence bu programda senin isteklerini Bilkent değil de ODTÜ karşılar, Koç karşılar diyenler olur. Aynısı iyi okullarımızdaki aklı başında bütün hocalar için geçerli. Fakat bazı arkadaşlara göre X okul Y okulu tokat manyağı yapabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.