Şimdi Ara

ODTÜ'ye MYP ile yatay geçiş başvurusu yapacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hedefyazılım Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ODTÜ'nün istediği belgelerde bir sorunum çıktı.

ODTÜ'ye MYP ile yatay geçiş başvurusu yapacaklar

5'inci belgeyi nasıl alabilirim? anlamadım bile ne oldugunu.

2'inci belgeyi de üniversitemizden isteyeceğiz sanırım.

• ben başvuracağım ama 2 ağustosu bekliyordum. nasıl başvuracağımı da bilmiyorum tam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben belgelemedim eğer olursa 1 sene hazırlık okuyacağım

• evet ama ya hazırlık ya da 1. sınıf olmak gerekiyor. 2. sınıflara hazırlık okuma hakkı vermiyorlar

• evet diye biliyorum. odtünün internet sitesinde yazması lazım

• Hocam okulunuzun öğrenci işleriyle iletişime geçin onlar yardımcı olacaktır.

• Online başvuru yok galiba okudum sitesinden. Ya öğrenci işlerine elden, ya da kargoyla belgelerini yollayacaksın bu kadar galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bouncu B kullanıcısına yanıt
    2. belge e devlette var fakat üstünde myp ile ilgili bir şey yazmıyor. kendi okulumun öğrenci işlerine mail atsam bir şey anlamayacaklar muhtemelen. 2. belge sıkıntılı biraz

• 5.belge için üniv.'ni ara imzalı transkript istiyorum de, onlar mail adresine gönderir.

• hazırlıktaysan gerek yok o belgeye 1'den 4'e kdr istemişler

• 2.belge'de e-devlette vardır kayıt tarihin orada yazar. ilk yılınsa myp durumunu bakmadan kabul ederler heralde.

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

Hocam disiplin cezası falan da var ya, onlar da yatay geçişte sorun çıkarıyormuş. Üniversiteye tüm belgeler için mail attım yardım ederler umarım.

• Merhaba arkadaşlar.gazi hukuk 3.sınıfım.hazırlık okumadım.4e geçerken odtü uluslararası ilişkilere myp geçişi yapıp hazırlık okuduktan sonra gaziye geri dönüp kaldığım seneden devam edebilir miyim ? Yrdımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supraspinosa S kullanıcısına yanıt

hayir. odtude hazırlık atlama sinavinda basarili olamazsan. kabul edilmiyor yatay geçişin

• Yönetmelikte eğer hazırlık okunmadıysa 2 yıl hazırlık hakkından bahsediliyor odtü için ama ? Normal yatay geçişten bahsetmiyoruz myp için söylüyorsunuz değil mi ?

Aynı bölüme değil bir de farklı bölüme geçiş yapacağım.Hukuktan uluslararası ilişkilere

b) Eğitim dili Türkçe ya da kısmen yabancı dilde (%30 İngilizce) eğitim yapan yükseköğretim kurumu öğrencilerinden sınıfına bakılmaksızın İngilizce yeterliğini belgeleyemeyen ve farklı bölüme başvuru yapan adaylara; kayıtlı olduğu üniversitede daha önce bir yıl hazırlık eğitimi almış ise bir yıl hazırlık, hiç hazırlık eğitimi almamış ise iki yıl hazırlık okuma hakkı verilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.