ODTÜ'nün istediği belgelerde bir sorunum çıktı. ![]() 5'inci belgeyi nasıl alabilirim? anlamadım bile ne oldugunu. 2'inci belgeyi de üniversitemizden isteyeceğiz sanırım. |
ODTÜ'ye MYP ile yatay geçiş başvurusu yapacaklar
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben başvuracağım ama 2 ağustosu bekliyordum. nasıl başvuracağımı da bilmiyorum tam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben belgelemedim eğer olursa 1 sene hazırlık okuyacağım
evet ama ya hazırlık ya da 1. sınıf olmak gerekiyor. 2. sınıflara hazırlık okuma hakkı vermiyorlar
evet diye biliyorum. odtünün internet sitesinde yazması lazım
Hocam okulunuzun öğrenci işleriyle iletişime geçin onlar yardımcı olacaktır.
Online başvuru yok galiba okudum sitesinden. Ya öğrenci işlerine elden, ya da kargoyla belgelerini yollayacaksın bu kadar galiba.
-
2. belge e devlette var fakat üstünde myp ile ilgili bir şey yazmıyor. kendi okulumun öğrenci işlerine mail atsam bir şey anlamayacaklar muhtemelen. 2. belge sıkıntılı biraz
5.belge için üniv.'ni ara imzalı transkript istiyorum de, onlar mail adresine gönderir.
-
hazırlıktaysan gerek yok o belgeye 1'den 4'e kdr istemişler
-
2.belge'de e-devlette vardır kayıt tarihin orada yazar. ilk yılınsa myp durumunu bakmadan kabul ederler heralde.
-
Hocam disiplin cezası falan da var ya, onlar da yatay geçişte sorun çıkarıyormuş. Üniversiteye tüm belgeler için mail attım yardım ederler umarım.
-
Merhaba arkadaşlar.gazi hukuk 3.sınıfım.hazırlık okumadım.4e geçerken odtü uluslararası ilişkilere myp geçişi yapıp hazırlık okuduktan sonra gaziye geri dönüp kaldığım seneden devam edebilir miyim ? Yrdımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayir. odtude hazırlık atlama sinavinda basarili olamazsan. kabul edilmiyor yatay geçişin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönetmelikte eğer hazırlık okunmadıysa 2 yıl hazırlık hakkından bahsediliyor odtü için ama ? Normal yatay geçişten bahsetmiyoruz myp için söylüyorsunuz değil mi ?
Aynı bölüme değil bir de farklı bölüme geçiş yapacağım.Hukuktan uluslararası ilişkilere
b) Eğitim dili Türkçe ya da kısmen yabancı dilde (%30 İngilizce) eğitim yapan yükseköğretim kurumu öğrencilerinden sınıfına bakılmaksızın İngilizce yeterliğini belgeleyemeyen ve farklı bölüme başvuru yapan adaylara; kayıtlı olduğu üniversitede daha önce bir yıl hazırlık eğitimi almış ise bir yıl hazırlık, hiç hazırlık eğitimi almamış ise iki yıl hazırlık okuma hakkı verilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X