Şimdi Ara

Ödül Dağıtan Turnuva Var Da? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya neyin sponsoru neyin muhabbetini yapıyorsunuz.Adam başı 20 tl ne demek??Takım başı 100 tl yazmaya bile gözleri yememiş.En baba turnuvaya bile 50 tl verip girion takımca ona da 16 takım katılıyor.Kulaklık klavye falan alıyorsun.Bunun gibi 3. olsan verdiğin parayı geri alıon durumda da değilsin.Canları sıkılmış adamların.Abi bi turnuva yapak.24x5= 120 enayi bulursak.500-600 tl cebimize kalır demişler.Sanki bi iş yapıcaklar.Eşleşmeleri yaz iki hakemlik yap, bitti gitti.Ben TR serverının zeka seviyesinin falan bu kadar düşük olmasına rağmen.120 tane enayinin çıkıpta bu turnuvaya kayıt yaptıracağını hiç sanmıyorum.
    Edit : Bir de minimum takım sayısı 24.Olur da enayi sayısı ne kadar artarsa.Organizatörler o kadar karlı, bi kendilerini zeki sanıyorlar ya ona bitiyorum be.Üstüne bide şurda bile savunan var sponsormuş siteymiş :D Online turnuva işte millete rakibin şu diyecen girip oynayacak bu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 20 Ağustos 2014; 1:09:13 >
  • Hemen atar yapmayin. Oyle paylasilinca online oldugunu dusunmedim bile. Online oldugunu gorunce yazdim ve sustum zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok mantıklı lan kolay yoldan para kazanma tek gereken reklam
  • forumca toplanıp 10 takım oluşturalım millet katılım olduğunu görünce katılmak ister daha çok enayi bulur parayı kırarız aramızda bölüşürüz beyler nasıl fikir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.