|
Ödüllü bulmaca macera oyunu Inside, Epic Games'te ücretsiz
-
-
asla oynamayacağım bir oyunu daha kütüphaneye ekledim sagol epic
-
Bu oyunu hala oynamamış veya bilmeyen var ise bedava iken bile almıyor ise bence hiç hayatı boyu oyun da almasın oyun da oynamasın. Bu oyun basit oynanışı, kalbe hitap eden dramatik anlatımı, akıllıca mantıklıca çözülen sizi yormayan bulmacaları ve 3+4 saatlik tadında oyun süresi ile kalbinizi ve yüreğinizi çalmıyor ise sizi kimse yıkamaz çünkü taştansınız siz. Hayatım boyu oynadığım en güzel oyuna ettiğim bu iltifatlar da burada kalsın. Muhakkak hele bedava iken, olmadı Steam üzerinde 5 lira iken muhakkak alın kalbinizin bir köşesinde dursun.
I love you Inside
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 24 Aralık 2020; 19:28:2 >
-
Metroyu da bunu da daha önce zaten vermişti -
O listeyi yayinlayan varya o listeyi Allah onun cezasını versin -
bunu da oynamıyorsan oyun oynama zaten
-
Kesinlikle harika bi oyun
Sanatsal oyun tarzını sevenler için ( indie tarz mı deniyor ne deniyorsa ) kaçmaz
Bende zaten varmış para vererek aldım heralde hatırlamıyorum ama kalitlei bi kulaklıkla o atmosfere girip oynamanız lazım
-
The Long Dark'ı soluksuz bitirdim. Bölüm 4 ve 5 henüz çıkmadığı için isyanlardayım.
Metro 2033'ü henüz kurmadım. Uzun zamandır kitabını okumayı planlıyordum, bitirdiğimde oyuna da başlayacağım.
Bu oyun ise ayrı bir güzel görünüyor.
Yıllar sonra bedava diye yine daldık oyun dünyasına ya, umarım bağımlılık yapmaz
-
Keşke önceden bu oyunu öğrenseymişim de oynayabilseymişim ama en azından ücretsizken alıp oynayabildim. Efsanevi bir oyun, gerçekten bunu oynamayana da ne denir :D Grafikler üst düzey, ses efekti efsanevi eşi benzeri yok, senaryo anlaşılması zor ama bu da tekrar oynamaya davet eder nitelikte.
IGN boşu boşuna 10/10 derecelendirme vermemiş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bunu da oynamıyorsan oyun oynama zaten
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X