Şimdi Ara

Ödüllü Girişimciden Yeni Tasarımıyla Sosyal Haber Bloğu Yayında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Yeni Projemiz İle Karşınızdayız.
    www.incelerim.com

SİZ EDİTÖR OLUN SİTELERİNİZİN LİNKLERİNİ İÇEREN MAKALELER VERİN BİZ YAYINLAYALIM GÜNDE MİLYONLARCA KİTLEYE ERİŞİM İÇİN BURADAYIZ SOSYALLEŞMEK PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIZ HERŞEYİ İNCELERİZ.

not: İLK 20 Editöre Süprizimiz var.

Ülkemizde çok uzun yıllardır internet sektörünün içindeydim daha önce e-tohum,startup lab derecelerim var ödüllü girişimciyim e-ticaret şirketimi Türkiye de ünlü iş adamlarından birine sattım ve yeni proje için kolları sıvadım daha önceden de bildiğim ve içerik konusunda uzman olduğum alanıma dönüyorum Türkiye'nin Özgün Haberlerini içerik ekibimizden alan bir model yarattık Türkiye'de bu modeli yapan birkaç site var fakat bizim modelimiz ilerleyen zamanlarda hem yatırım hem de para kazancı yönünden farklılık yaratacaktır.Türkiye'de birçok fenomen hesaplar ve birçok facebook sayfaları içeriklerimizi dağıtmaya başladı.1,5 aydır altyapı çalışmaları yaptık ve artık hazırız kurumsal şirketler ile içerik anlaşmaları yapıldı şimdi de editör alımı yapıyoruz sitelerinizdeki haberleri yayınlayın bizim reklam ağımızdan sizde yararlanın içerik paylaşarak büyür bizde sizi sizde bizi büyütün sitemizde şu anda aktif editör olabileceğiniz alan mevcut
    ayrıca sitemize yeni alanlar eklendi teknoloji haberleri oldukça iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackaler -- 8 Eylül 2015; 23:36:28 >

• Şu an mobildeyim bilgisayara gecince görüşelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.