Şimdi Ara

ÖDÜLLÜ PS4 FİFA 15 ULTIMATE TEAM TURNUVASI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kactq online olacaksiniz yazar misiniz? Pazar gunu satacagim takimimi çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uncharted ( dexter ) ile yaptigim maclar
    ilk mac 1-1
    ikinci maci 2-0 yendim.

maclardan sonra screen shot aliyorsunuz degil mi bu arada ?sonuclarida yazarsaniz iyi olur demin sainrim mac yapanlar oldu bu turnuvadan.
  • Online varsa yapalım şimdi maçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Online varsa yapalım şimdi maçları

Ben dexter ıle yaptım macımı . Milli mactan sonra da diger arkadas ıle yapıcam.
    An ak soyle bısey var bı ben mi yapıyorum macları sızlerde yapıp sonucları yazsanız ıyı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 10 Ekim 2014; 22:48:49 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiginizi gercekten anlamiyorum. Mactan sonra girip yapalim dedik. Size davet attim ^Mac yapiyorum^ dediniz. Musait olunca yazin yapalim dedim. 1 saattir sizi bekliyorum kac tane fut turnuva maci yaptiniz ve cevap vermediniz.

Ben bugün aksama kadar musait olacağım oglenden sonra. Aksam kadrolarimi satacagim, maclari halledelim lütfen. Bu grup isiyle zaten cok uzadı turnuva, bir de cevap alamiyoruz saka gibi gerçekten

• cevap vermeye zamanim olmadi ne yazik ki hep mac esnasinda mesaj attini turnivada finaldeydim ve o sinirle kapadim ciktim.
    bu konuda ki son mesajima bakarsaniz nedense turnuvada tek ben maclarimi tamamliyorum.afro online olmasina ragmen sizde online iken mac yapmiyor.

size yazdim afro ile yapin diye mesajlariniza bakin isterseniz.sonucta ben sizlede afro ile de maclarimi tamamlasam turnuva benim icin bitmis oluyor ama digerleri belki benim maclarima gore kendi maclarini sekillendirecek ?
    bu yuzden benim gibi herkes birbiri ile oynasin ve bu turnuva bitsin.benim disimda kimse skor vs paylasmiyor.
  • Bana özelden kimse yazması konsol açık arkadaşım bakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

cevap vermeye zamanim olmadi ne yazik ki hep mac esnasinda mesaj attini turnivada finaldeydim ve o sinirle kapadim ciktim.
    bu konuda ki son mesajima bakarsaniz nedense turnuvada tek ben maclarimi tamamliyorum.afro online olmasina ragmen sizde online iken mac yapmiyor.

size yazdim afro ile yapin diye mesajlariniza bakin isterseniz.sonucta ben sizlede afro ile de maclarimi tamamlasam turnuva benim icin bitmis oluyor ama digerleri belki benim maclarima gore kendi maclarini sekillendirecek ?
    bu yuzden benim gibi herkes birbiri ile oynasin ve bu turnuva bitsin.benim disimda kimse skor vs paylasmiyor.

Iyi ki iki mac yaptıniz cok buyuk bir seu gibi bahsediyorsunuz. Grup olmasini isterken boyle sıkıntıların yasanacagini ongormeniz lazımdı.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Ben kimse ile yapmadım daha

• Arkadaslar bama lutfen yarin gun icinde saat kacta online olacaginizi (ve tabi mac yapacağınizi) bildirir misiniz? PSN'de beklemek istemiyorum bosu bosuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Ben kimse ile yapmadım daha

Musaitsen 20 dk sonra yapalim.
  • Hocam yarın öğlen yapalım zaten numaram sizde vardır skin yollamıştım isterseniz bir daha yollarım whatsaptan iletişime geçeriz özelden yazın .
  • Ne zaman yapalım?@Dexter M.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 11 Ekim 2014; 14:29:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Ne zaman yapalım?@Dexter M.

Psn bakımdan çıktıysa şimdi yapalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Ne zaman yapalım?@Dexter M.

Psn bakımdan çıktıysa şimdi yapalım

Su an degil ama 4 gibi girebilirim sanirim

• Ankyer6 3 - 1 dexter
    Dexter 1 - 3 ankyer6

Maclar icin tesekkurler. Emenikeyi kovalamaktan yoruldum :)

• quote:

Ankyer6 3 - 1 dexter
    Dexter 1 - 3 ankyer6

O kadar baskı uygulayıp yenilmek üzdü açıkçası tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter M. -- 11 Ekim 2014; 17:49:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Ankyer6 3 - 1 dexter
    Dexter 1 - 3 ankyer6

O kadar baskı uygulayıp yenilmek üzdü açıkçası tebrikler

Evet, ikinci mac uc sut uc golum var. oyunun gicik yonlerinden biri de bu iste.

• Afro 6 - 3 ankyer6
    Ankyer6 2 - 3 afro

2 macim kaldi

• Playoffda son durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afr0oo -- 11 Ekim 2014; 19:39:06 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.