Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AMD nin sitesinden güncel sürücü kurdum.
  • Bu kart gtx 760 tan güçlü müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Bu kart gtx 760 tan güçlü müdür?
    gtx 1050>gtx 760>rx 460gtx 750 ti

Aslında tam da gtx 950 ayarında bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 9 Şubat 2019; 20:27:27 >

• Anladım hocam sağolun, dedğiniz gibi gtx 950 ile çok benzer sonuçlar veriyor.
    330Tl ye bulursam alırım artık.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Bayağı uğraşmıssınız.

Olup olmaması konusuna gelirsek sanırım olmamış. Aida'da da 896 olarak göstermiş shadersı.

Texture fillratede 0.6 lık bir artık olmuş :)

Siz de bazı değerleri göstermiyor Gpu-z ilginç.

Bu arada hepimizin kartları pcie x8'de çalışıyor sanırım. x16 yazan görmedim daha.

Keşke önce Hp'nin diğer biosunu deneseydiniz.

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**)

• arkadaşlar meraba. biraz saçma bi soru olacak ama merak ettiğim için soruyorum. elimde 2012 model macbook air mevcut. bu ekran kartını hdmi kablo ile bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Bende aksini düşünüyorum elimde asus p5g41 tmlx anakart üzerinde xeon e5472 işlemci var,ilk önce tereddüt etmiş daha sonra hd5830 ekran kartı kullanmıştım,daha sonra gtx760 kullandım tamam budur derken elime gtx 970 geçti (darboğaz yapmasına rağmen)tam anlamıyla tadı damağımda kaldı ki elime bir akrabamın aldığı rx460 ekran kartı geçmiş kartım olmadığı halde denememiştim, quad işlemcili bir lga 775 boardda rahatlıkla çalışacağını pcı 1 veya 3 farkını oyun için kullanan bir arkadaşımın farkedebileceğini hiç zannetmiyorum.
    benim kullandığım anakart da p5 ve işlemcim q9300 ram 6 gb.

ancak kullandığım ekran kartından pek bir randıman alamadım ,belki bu ekran kartı övüldüğü kadar iyi değildi yada başka bir şey var
    eğer pci 1.0 ile 3.01 fark oluşturmuyorsa o zaman bunlar niye sürekli yeni pci veriyolu getiriyorlar acaba ?

başka bir forumda şunu gördüm ,doğruluğu nedir acaba ?

2.0 destekli anakarta 3.0 ekran kartı takarsan bant genişliği yarıya düşer ama günümüzdeki ekran kartları 3.0'ın bant genişliğinin yarısını kullandığından dolayı arada pek fark olmaz.

Speed
    Per lane, in each direction:

v1.x: 250 MB/s (2.5 GT/s)
    v2.x: 500 MB/s (5 GT/s)
    v3.0: 985 MB/s (8 GT/s)
    v4.0: 1969 MB/s (16 GT/s)
    For a 16-lane slot, in each direction:

v1.x: 4 GB/s (2.5 GT/s)
    v2.x: 8 GB/s (5 GT/s)
    v3.0: 15.75 GB/s (8 GT/s)
    v4.0: 31.51 GB/s (16 GT/s)

Kaynak: PCI Express - Wikipedia, the free encyclopedia

• Arkadaşlar Merhaba.Kartı aldık hdmi to vga ile monitöre bağladık.Fakat ekrana görüntü gelmiyor ve açılınca 5 sn sonra kapanıyor tekrar açılıyor ve öylece kalıyor.Sorunun çözümünü araştırdım.Fakat yaptıklarım işe yaramadı.Yardım edicek çıkar umarım.Ne hevesle gittik aldık , sonucu üzücü oldu.
  • rivaldo96 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba.psu güç tuşundan kapatıp bir kaç kez power tuşuna basın sonra bios pilini çıkarın 10-15 saniye bekleyip takın.aynısı başıma geldi.biosu sıfırladıktan sonra sorun kalmadı
  • Hamand kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi yaparken kartın takılı olması gerekli mi?
    Evet.Eğer olmazsa kartı söküp onboard girişi ile biosa girip igpu açın.sonra bilgisayarı kapatıp ekran kartını takın.girişi ekran kartına bağlayın
    bendede ilk taktigimda aynisi oldu.biosu resetleyin duzelir.ekran karti takili olacak ama pc mutlaka kapali olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfhdfh6366bsd

uygun soğutucu bulup takmayı düşünüyorum, internetten aradım ama uygun bişey bulamadım. nasıl daha etkili soğutacağımıza dair fikri olan var mı ?
    Hd7770 soğutucusunu takmayı düşünmüştüm yapmadım bence gerek yok yük altında fan hızı %57 gibi ve 62 dereceyi geçmiyor kendi fanı yeterli gibi

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın aralarında elbette fark vardır lakin bu fark anlayabilecek işlem yapılması gerekli benim gibi oyun oynayıp,nette sörf yapan bir arkadaşım bunun farkında olmayacaktır,ayrıca çok defa şahit olduğum tamamen aynı bileşenleri kullanan 2 farklı kişi aynı performansı alamıyorlar benim düşünceme göre aradaki fark kullanılan programlar etkiliyor, bir başkasında iyi performans diğerinde kötü olabiliyor birde psikolojik olarak beklenen yüksek performans ise hayal kırıklığına uğratır,tam aksi durum ise fp zevki yaptırabilir.

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    randiman alamadiginiz oyun calisirken herhangi bir programla (amd radeon settingste perf monitor var) cpu ve gpu yüküne bakin.tahminim sizin cpu %100 de iken gpu cok daha düşük kullanimda olacak.yani bir ekran kartindan tek basina mucize beklemek zor.islemci ve raminde desteklemesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Yanlış anlaşılmasın aralarında elbette fark vardır lakin bu fark anlayabilecek işlem yapılması gerekli benim gibi oyun oynayıp,nette sörf yapan bir arkadaşım bunun farkında olmayacaktır,ayrıca çok defa şahit olduğum tamamen aynı bileşenleri kullanan 2 farklı kişi aynı performansı alamıyorlar benim düşünceme göre aradaki fark kullanılan programlar etkiliyor, bir başkasında iyi performans diğerinde kötü olabiliyor birde psikolojik olarak beklenen yüksek performans ise hayal kırıklığına uğratır,tam aksi durum ise fp zevki yaptırabilir.
    cok doğru olmus soyledikleriniz.burda kartin ovulmesinin sebebi f/p urunu olmasi.tabiki cok cok daha iyi kartlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

Bayağı uğraşmıssınız.

Olup olmaması konusuna gelirsek sanırım olmamış. Aida'da da 896 olarak göstermiş shadersı.

Texture fillratede 0.6 lık bir artık olmuş :)

Siz de bazı değerleri göstermiyor Gpu-z ilginç.

Bu arada hepimizin kartları pcie x8'de çalışıyor sanırım. x16 yazan görmedim daha.

Keşke önce Hp'nin diğer biosunu deneseydiniz.

kartin pin sayisi az zaten .takarken dikkat edin pci express slotunun yarisina kadar pin var.pci x8 olarak uretilmis sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xHeartLess

Bir kaç sayfa önce arkadaş paylaşmış nasıl yapılacağına dair bilgiler vermiş.Halihazırda bilgisayarım olmadığı için deneme fırsatım olmadı.Konunun gidişatını takip ediyorum bende sizin gibi.Bir kaç gün daha bu olaya ışık tutulmazsa değişim veya iade yoluna gitmeyi düşünüyorum.
    Arkadaşim ben hd7770 kartıma çeşitli markaların bios unu yazdım en fazla açılmaz boot etmez sistem zarar gelmez karta ama elinizdeki ana kart birden çok ekran kartı girişli olmalı ve elinizde 2. Bir ekrankartıda bulunmalı rx460 açmadığında sağlam kartan sistemi açıp winflaş ile yedek biosunuzu yine yazmalısınız yada denemeye farklı biosla devam ederdiniz

• Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Kart ile bir sorun yok sadece arkadaşım daha önce farklı bir ekran kartı ile söylenen performansı alamadığını söyleyince bunun çok farklı sebepleri olabileceğini anlatmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloyjack

merhaba bende bu kartı aldım ancak bilgisayar açılırken bios ekranı gelmeden rengarenk bir ekran çıkıor sonra bios geliyor bunu nasıl çözebilirim ?
    Bendede aynısı oluyor anakart bios logosu bozuk geliyor logoyu devre dışı bıraktım ama bu grafik kartında sorun var anlımınamı geliyor bilmiyorum gerim kalan her şey normal

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.