Şimdi Ara

Oem Lisans Anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım, Dayımın emlak ofisinde kullandığı Casper 4 çekirdekli Home Premium Oem sp1 lisanslı makineye ; Dayım Netcad kullanacağı ve Netcad Vistada çalışmadığı için... Windows Xp service pack 3 kurmustum . Ben evde kendi oluşturduğum Oem Bilgisayarımda, Casper bilgisayarın home premium lisans anahtarını kullanıyordum. Fakat şimdi direkt anahtarı giriyorum ya geçersiz diyor . Yada bu anahtar kullanımda diyor .Acaba , MSDN sp2 vista home premiumu kurduktan sonra telefon sistemi ile aktivasyon işlemini yapsam bir sıkıntı olurmu ? Yani başıma bir İŞ gelirmi Sonuçta ofİS de kullandığımız casperin lisans anahtarı galiba ilelebet xp service pack 3 olacak casper sistemimizde .

• elinde orijinal bir cd ve key'in varsa her türlü o aktive olur çalışır
    gerek telefonla gerek internet üzerinden.
  • oemler bildiğim kadarıyla donanım bilgisi ile aktive oluyorlar yani 3-5 donanım parçası ve lisansı birleştirip ms ye yollayıp aktive oluyor ..oem lisansı başka pc de kullanamazsın yasal olarak ama kendi pc sisinde 3-5 parça değiştirip sorun cıkarttığında telefonla aktivasyon yapıp yeni anahtar alabilirsin ama bu durumda tabiki aramanı tavsiye etmem ...sonuçta o lisasnsın bir casper pc de oem oldugunu senin aradığın telefon numarasını ses kaydını tutuyorlar ..peşine düşeceklerini sanmıyorum ve muhtemel aktivasyon koduda alabilirsin ama ben yapmazdım ms ye hiç güvenmiyorum ..

edit

caspera xp alaırken casper yada ms den vista lisansını xp ye cevirme talebi yapsaydınız belki kabul ederlerdi böylece harcama yapamamış olurdunuz . gelişmiş ülkelerde böyle müşteri memnun eden adımlar olabiliyor ama biz gelişiyor muyduk emekliyor muyduk bilemiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuli -- 7 Ekim 2009; 12:27:13 >
  • Arkadaşlar yani aktivite ettikten sonra Microsoft peşime düşmez değelmi Sakata gelmiyelim. Çok çok yeni bir oem home premium aldırırlar. Ne dersiniz? Yada vista loader 4.2 ile cracklesem diyorum. Ben vista 2008 activatör ile craclediğim de dahi tüm güncelemeleri başarı ile alıyordu. Ne dersiniz ? Crackmi ? Yasal yoldan kullanmamı ? Bu arada bir şey daha belirteyim. Aynı şeyi; aidata bilgisayara da yaptım. Casper için aynısı geçerli . Onun keyini denemedim daha ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitahi -- 7 Ekim 2009; 13:59:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitahi

Arkadaşlar yani aktivite ettikten sonra Microsoft peşime düşmez değelmi Sakata gelmiyelim. Çok çok yeni bir oem home premium aldırırlar. Ne dersiniz? Yada vista loader 4.2 ile cracklesem diyorum. Ben vista 2008 activatör ile craclediğim de dahi tüm güncelemeleri başarı ile alıyordu. Ne dersiniz ? Crackmi ? Yasal yoldan kullanmamı ? Bu arada bir şey daha belirteyim. Aynı şeyi; aidata bilgisayara da yaptım. Casper için aynısı geçerli . Onun keyini denemedim daha ...

hiç bir sey olmaz. abartmayın lutfen. ben aynı keyle 3 pc kurdum. hemde microsoftu telefonla arayıp lisans keyi istedim. (yanlız her seferinde elektrik yüzünden anakart yandı. yenisini aldık demek zorunda kalıyorsunuz) ve bir sey olmuyor. ama iş yerinde kullanırken BSA gelince ürün anahtarının dogru olup olmadığına bakmıyor. elinizdeki faturaya bakıyor. o faturada kaç pc yada lisans gozukuyorsa o kadar pc için bir sey demiyor. (elinizde 50 tane oem cd ve faturaları olsun. siz isterseniz bu makinaların hepsini crack yapıp kullanabilir siniz. hiç kimse size niye crack kullanıyorsun diye sormaz. )

• O zaman benden günah gitti. Ne yapip ne edim lisanslarım ben bu pcyi Bu arada , sp1 de kullandığım lisans anahtarını doğrudan sp2 de kurabilirm değilmi ? İsterse en eski vista , yada en yeni vista sürümü olsun farketmiyor yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitahi

O zaman benden günah gitti. Ne yapip ne edim lisanslarım ben bu pcyi Bu arada , sp1 de kullandığım lisans anahtarını doğrudan sp2 de kurabilirm değilmi ? İsterse en eski vista , yada en yeni vista sürümü olsun farketmiyor yani ?

hiç bir şekilde fark etmez. senin yeterki orjinal bir lisans anahtarın olsun. (önemli olan tek nokta şu. senin vista businies lisansın varsa bunu kurman lazım. gidip vista ultimate kuramazsın. lisanstaki aynı işletim sistemini kurduktan sonra ister sp1 ister sp61 kur fark etmez.ve birde her pc için bir tane oem anahtarı lazım. eger bir gün kontrol olursa her pc için ayrı ayrı oem anahtarlarını isterler.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.