Şimdi Ara

off nerde bu keeper off key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dünden beri kafayı yicem el morad oldum anahtar görevini yapıyorum son anahatr apelerde yok laibada yok dodo da diyo konuma gidiyom yok dodonun ta olarak neresinde lütfen yardımm

• Cebimde
  • Onlar benim bildiğim şöyle.Mesela ben görevi yapıyorum.Gittim 1. anahtarı p3 de aldım.Sonra onaylama gibi bişey yapıyorsun.O kayboluyor ordan.p2 de başka bir yere doğuyor, başka biri tekrar alınca p1 öyle öyle dolaşıyor onlar.En iyisi sabah ya da gece yap.Çok rahat yaparsın.
    Yanlışsam düzeltin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Onlar benim bildiğim şöyle.Mesela ben görevi yapıyorum.Gittim 1. anahtarı p3 de aldım.Sonra onaylama gibi bişey yapıyorsun.O kayboluyor ordan.p2 de başka bir yere doğuyor, başka biri tekrar alınca p1 öyle öyle dolaşıyor onlar.En iyisi sabah ya da gece yap.Çok rahat yaparsın.
    Yanlışsam düzeltin.

kardeş l1 l2 l3 sabahtan beri kafayı yice yok yok yok ne yapayım yaaa

sağol topice cevap verdiğin için
  • anahtarlar genelde buyuk savaş denilen master savaşı bittikten sonra ilk yerlerinde çıkar savaş bitince bak bulursun
  • hacı savaş sonrasi git bek ozaman çıkıo
  • hepsi aynı serverde olabiliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Onlar benim bildiğim şöyle.Mesela ben görevi yapıyorum.Gittim 1. anahtarı p3 de aldım.Sonra onaylama gibi bişey yapıyorsun.O kayboluyor ordan.p2 de başka bir yere doğuyor, başka biri tekrar alınca p1 öyle öyle dolaşıyor onlar.En iyisi sabah ya da gece yap.Çok rahat yaparsın.
    Yanlışsam düzeltin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.