arkadaşlar dünden beri kafayı yicem el morad oldum anahtar görevini yapıyorum son anahatr apelerde yok laibada yok dodo da diyo konuma gidiyom yok dodonun ta olarak neresinde lütfen yardımm
Cebimde
Onlar benim bildiğim şöyle.Mesela ben görevi yapıyorum.Gittim 1. anahtarı p3 de aldım.Sonra onaylama gibi bişey yapıyorsun.O kayboluyor ordan.p2 de başka bir yere doğuyor, başka biri tekrar alınca p1 öyle öyle dolaşıyor onlar.En iyisi sabah ya da gece yap.Çok rahat yaparsın. Yanlışsam düzeltin.
quote:
Orjinalden alıntı: doğukan54321
Onlar benim bildiğim şöyle.Mesela ben görevi yapıyorum.Gittim 1. anahtarı p3 de aldım.Sonra onaylama gibi bişey yapıyorsun.O kayboluyor ordan.p2 de başka bir yere doğuyor, başka biri tekrar alınca p1 öyle öyle dolaşıyor onlar.En iyisi sabah ya da gece yap.Çok rahat yaparsın. Yanlışsam düzeltin.
kardeş l1 l2 l3 sabahtan beri kafayı yice yok yok yok ne yapayım yaaa
sağol topice cevap verdiğin için
anahtarlar genelde buyuk savaş denilen master savaşı bittikten sonra ilk yerlerinde çıkar savaş bitince bak bulursun
hacı savaş sonrasi git bek ozaman çıkıo
hepsi aynı serverde olabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: doğukan54321
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme