selam.Bıktım bu tipsizlikten.3-4 aydır sürekli mesajlaştığım bi kız var.Sürekli mesaj atıyodu bende haliyle cevap veriyodum.Telefonda aramız iyi ama sınıfta mesela hiç konuşmuyoruz.Esprili mizahi ama tipsiz bi insansan kızlara karşı sadece arkadaş , Esprili ama yakışıklıysan direk sulanıyolar.
Bunu doğrulayanda dün yaşadığım olay.Bu bana sürekli mesaj atıyodu dertlerini benimle paylaşıyodu sadece arkadaştık.Bide sınıfta başka arkadaşla kankaydı ama buna hiç mesaj falan atmıyodu(kendisi söyledi).Dün konuşurken bana karşı gayet soğuk konuşda git gibi bakıyodu.Aynı muhabbeti kankası dediğimiz arkadaşla yaparken gülerek falan konuşuyodu.Gereksiz bi konu ama içimi dökesim geldi benim anlamadığım hep benle konuşuyo ama bana karşı çok soğuk anlayamadım gitti ya
feyksin falan ama derdin buyuk ustune varmicam :/ Allah kurtasin
quote:
Orjinalden alıntı: kcygt
feyksin falan ama derdin buyuk ustune varmicam :/ Allah kurtasin
amin
Az öncede sinirlendirdi ya.Derslerle ilgili bişey sordu kitaptada yazmıyodu netten bakayım dedim baya aradım bulamadım.diyo kapı gibi kankam var o buldu diyo.Hadi hayırlısı kendimden soğutma işlemlerini başlattım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme