Offical mu da pvp için statları nasıl verim sizce.önceden pvp serverlarda oynadığım için düşünmeden fulluyordum statları :)fazla deneyimim yok yani
Lvl başı 5 point geliyor.
STR : 3 AGİ : 1 VIT : 0 ENE : 1
Şeklinde yapabilirsin. Extra gelecek pointler ve marlon questinden sonra alacağın 1 point extra için vita vermeni öneririm. Oyunda vitayı 100 yapsan yeterli olur. Bk olduğun için hp konusunda sıkıntı çekmeyeceksin.
Bk için stat build böyle yapılır. Ara sıra strden 1 alıp agiye 1 verebilirsin. Bu sana kalmış birşey. Ancak her lvl da ene için 1 point ver. Skill damage artırmak için ene önemlidir.
Peki senin görüşün nedir ? Sen tam olarak nasıl bir karakter yapmak istiyorsun tank mı yapacaksın yoksa dps mi biraz ayrıntılardanda bahset. Benim sana önerdiğim sistem dps için.
Tank- dps ne demek :) tank defanstı heralde :)
quote:
Orijinalden alıntı: harold
Tank- dps ne demek :) tank defanstı heralde :)
Tank derken defansif olan karakterler anlamında. dps demek damage per sec. saniyede verdiğin hasar demek. DPS olan karakter derken, buradaki anlam yüksek hasar veren karakter demektir. Özellikle MMORPG türleri içinde bu terim sıkça kullanılır.
"A : Kardeş yeni oyun gelmiş hadi kasalım. Ben tank açıyorum. B : Tamam ben dps olacağım."
Bu tarz bir konuşma metni ile karşılaşmış olman lazım.
Önceden sro oynuyordum orda yoktu tank falan. Full str full int falan vardı :) neyse konuya gelelim :) tanklar kalkan kılıç kullanıp agi veriyordu hatırladığım kadarıyla.benim karakter atak ağırlıklı olsun istiyorum.2 blade kullanmanın ne artısı var ?pvp de atak mi daha iyi defansmı ?
quote:
Önceden sro oynuyordum orda yoktu tank falan. Full str full int falan vardı :) neyse konuya gelelim :) tanklar kalkan kılıç kullanıp agi veriyordu hatırladığım kadarıyla.benim karakter atak ağırlıklı olsun istiyorum.2 blade kullanmanın ne artısı var ?pvp de atak mi daha iyi defansmı ?
Benim gorusum defans ama full statu de atack daha ii cunku ikinizde aynisiniz ilk yumrugu vuran kazanir taktigi gibi:D
quote:
Ben attack tercih ederim.
Ama şunuda eklemem gerekir. Agi verirsen str daha az olacağından attack azalıcak ancak attack speed artacağı için verdiğin hasarı yine dengelemiş olacaksın. Tabi bunu iyi ayarlaman lazım yanlış olursa rakiplerine miss te vurabilirsin. Bu şekilde agi verirsen daha hızlı ve az vurmuş olursun. Defansında artar. Ama biraz riskli bir yöntem karşıdaki rakibinde senin gibi düşünüp agi verdiyse ikinizde birbirinize miss vurmaktan başka birşey yapmazsınız.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bende düşündüm attack yapmak istiyorum.ama level başı 1 agi az değilmi? Normal mi yoksa
quote:
Bende düşündüm attack yapmak istiyorum.ama level başı 1 agi az değilmi? Normal mi yoksa
agi +1 daha vereceksen diğerlerinden düşürmen gerekecek. ene düşüremezsin. her lvl da 1 ene mutlaka gerekiyor. mecburen str azaltman gerekecek.
str : 2 agi : 2 vit : 0 ene : 1
bu şekilde vermen gerekir. buda mantıklı bir seçim. sonuç olarak agi nin hem def hemde attack speed artırması senin için str yi dengelemiş olacaktır.
bir önceki mesajdada yazdım. Yüksek hasar + düşük defans + düşük atak hızı veya düşük hasar + yüksek defans + yüksek attack hızı
Seçim senin hangisini istersen yapabilirsin.
tamam teşekküler.
ben arkadaşla beraber kasıyorum.o energy elf.energy elfin yapılandırması nasıl olmaalı?kıyafet için agi-str gerisini full energy veriyor doğrumu bu?(düşük lvl kıyafet)
quote:
tamam teşekküler.
ben arkadaşla beraber kasıyorum.o energy elf.energy elfin yapılandırması nasıl olmaalı?kıyafet için agi-str gerisini full energy veriyor doğrumu bu?(düşük lvl kıyafet)
elf kasmadim :D Yoqsa genel bi cevap veriridim:D
quote:
tamam teşekküler.
Evet set giyecek kadar str ve agi ver gerisini energye yüklen. Def buff seni ayakta tutar fakat sürekli kendinide bufflaman lazım bu yüzden afk bırakamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
tamam teşekküler.
Evet set giyecek kadar str ve agi ver gerisini energye yüklen. Def buff seni ayakta tutar fakat sürekli kendinide bufflaman lazım bu yüzden afk bırakamazsın.
Bkden sonra enn iiyi char elftir bunu herkez bilir ama hic mi hic 10 senelik mu hayatimda kasmadim :D
quote:
tamam teşekküler.
energy elf yapılandırması şöyle
str : wind item ne kadar istiyorsa o kadar ver agi : divine item ne kadar istiyorsa o kadar ver vit : 100 ene : geriye kalan bütün statlar ene
set olarak wind set kullan. en yüksek seviye armor kullanırsan ona agi vermek için energy den kısman gerekir. buda seni doğal olarak bir agi elfi yapar. energy elfi yardımcı bir sınıf olduğu için saldırı için kullanılacak bir sınıf değil o yüzden yapılandırması böyle yapılır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme