Ultima Online'ı EA Games bünyesinde Offical sunucularda oynayabilmek için orjinal oyuna ve bir kredi kartına sahip olmanız gerekir orjinal oyun kutusunun arkasında var olan cdkey ile kendinize 30 günlük oyun imkanına sahip olabilirsiniz..
Orjinal oyuna sahip değilsenizde oynama şansınız vardır bunları adım adım anlatıyorum..
1) Ultima Online Mondain's Legacy Download:
Öncelikle offical siteden EA Games'in ücret almadan herkese açık şekilde downloada sunduğu Ultima Online'ın Mondain's Legacy sürümünü download etmemiz gerekiyor.
Artık bir Ultima Online sahibisiniz. Şimdi yapmanız gereken bir oyun hesabına sahip olmak bunun için öncelikle yeni hesap kodu (bunu cdkey diyede adlandırabiliriz) satın almalıyız. Bunu netten bazı sitelerden yapabiliriz ancak Offical siteden yapmak daha akılcıdır.
New Account Code adresinden kredi kartınızı kullanarak 30 dolara oyuna başlamak için ''New Account Code'' satın alabilirsiniz.
Satın aldıktan sonra burada kullandığınız mail adresine birkaç dakika içinde kod gönderilir. Bu kod sayesinde aynı zamanda 30 gün bedava oynama hakkına da sahip olursunuz. 30 günün sonunda kredi kartı bilgileriniz server tarafından kullanılarak aylık ücret çekilir ve oyuna devam edersiniz. Aylık ücret, 11- 13 dolar civarındadır.
Yeni hesap kodunu satın aldıktan sonra oyun hesabı açmamız gerekiyor bunun için EA Member Account alacağız bunun için aşağıdaki linki kullanmamız gerekmekte.. EA Member Account
Ea Member hesabımızı yukarıdaki linki kullanarak aldıktan sonra Already Have An Account ? bu sayfadaki Already Have An Account yazan kısma az önce aldığımız hesaba ait bilgileri; yani kullanıcı adı ve şifreyi yazarak login oluyoruz.
Karşımıza çıkan yeni menüde bizden az önce satın alarak mail kutumuza gelen oyun hesabı kodunu istenmekte Enter Product Reg Code: yazısının karşısına bu kodu yazıyoruz ve hesap işlemlerimiz son aşamasına ulaşıyor.
Saygılarımla..
Emeğe saygı çok iyi anlatmışsın teşekkürler!
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
Öhüü Herşey kredi kartı su internette Emeğe saygı gercekten cok guzel anlatmıssın. Eğer birgun kradi kartı sahibi olursan dokuman cook işime yarayacak.