Şimdi Ara

Office 2010 ile Office 2007 arasında farklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Office 2010 ile Office 2007 arasında farklar nelerdir?

Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Saygılarımla,

• vala çok fark var. görünüm farklı tamamen... açılış hızı arttırılmış...ribbon arayüzü değiştirilmiş... görünüm tamamen sadeleşmiş 2007 göre eskisi gibi göz yormuyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

vala çok fark var. görünüm farklı tamamen... açılış hızı arttırılmış...ribbon arayüzü değiştirilmiş... görünüm tamamen sadeleşmiş 2007 göre eskisi gibi göz yormuyor.....

ttnet kampayasından hp g62 aldım 2010 oficce yüklüymüş ama ürün anahtarı satın almamı istiyor. oda taksitle veriyor ttnet ama bayağı fiyatlı. aldığıma değermi acaba. öğrenci sürümü var profesyonel var iş adamları için var. ben blog sayfası açtım. website için hangi sürüm daha kullanılışlı ollur acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAli05

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

vala çok fark var. görünüm farklı tamamen... açılış hızı arttırılmış...ribbon arayüzü değiştirilmiş... görünüm tamamen sadeleşmiş 2007 göre eskisi gibi göz yormuyor.....

ttnet kampayasından hp g62 aldım 2010 oficce yüklüymüş ama ürün anahtarı satın almamı istiyor. oda taksitle veriyor ttnet ama bayağı fiyatlı. aldığıma değermi acaba. öğrenci sürümü var profesyonel var iş adamları için var. ben blog sayfası açtım. website için hangi sürüm daha kullanılışlı ollur acaba.

Eğer ben ofis 2010 kullanmak istiyorum diyorsanız satın almanız gerekiyor , yok ben bu kadar parayı ödeyemem diyorsanız size "open office"i tavsiye ederim ofis 2003 görünümündedir ve işlevseldir.

• xali05

ofis 2010 pro

620 tl dir.

elin gavuruna bu parayı kaptırmayın.

google da arat, 2010 office toolkit diye bir ilaç var. bul, indir, tıkla.

al sana ojjinal ofis 2010!
  • 2007 kullanıyordum 2010 indirdim yükledim beğendim. 2007 vistaysa, 2010 windows7 gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 6 Ocak 2011; 19:19:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

2007 kullanıyordum 2010 indirdim yükledim beğendim. 2007 vistaysa, 2010 windows7 gibi...

Güzel bir açıklama olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010 office demek yetmez, hangi programlarla neler yapmayı amaçladığına bağlı. Tabii ki 2010 arayüzleri daha güzel.
  • office 2007 ile yapamadığınız hangi işlemi 2010 ile yapabiliyorsunuz...

cevap vereyim; online paylaşım ve belge oluşturma vs vs çevrimiçi özellikler...

özellik olarak kayda değer en büyük fark budur ve 2010 versiyonun çıkarılma sebebi de bu ihtiyaçtır desek yalan olmaz...

böyle bir ihtiyacınız yok ise ve elinizde 2007 varsa 2010 kesinlikle gereksizdir...
  • Word'den iki tane söyleyeyim:
    2007'de metin efekti yazı tipi pencerisi gelişmiş sekmesinde idi
    2010 da Giriş sekmesi Yazıtipi bölümünde buton olarak var.
    2010'de ekran kırpma özelliği var 2007 de yok,

Birde genel bir değişiklik 2010'da dosya menüsü 2007'de Ofis düğmesi

2010 kullanmaya devam ettikçe yazarım buraya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.