Şimdi Ara

office 2013 Dil paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, office 2013 kurdum, fakat ingilizce. Dil paketlerini indirdim fakat onlar da işe yaramadı. ürünün beklenen sürümü bulunamadı gibi bir şey diyor. Bi kaç site dolaştım ama bulamadım.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi akşamlar.

• https://www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg aşağıda da 64 bit için ve 32 bit için olan dil paketleri var oradan indirirsin
  • ferit34 kullanıcısına yanıt
    Oradaki link kırık sizde varsa ve bir yere uploadlarsaniz çok makbule gerçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum 300 MB upload hızım 58 kbps saatler sürer okadar vaktim olmuyor hiçbirzaman =\ ben bu videodan indirdim www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg kurdum her kurmamda çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 9 Haziran 2015; 22:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

dostum 300 MB upload hızım 58 kbps saatler sürer okadar vaktim olmuyor hiçbirzaman =\ ben bu videodan indirdim www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg kurdum her kurmamda çalışıyor

En son ne zaman indirdiniz. 2-3 ay önce ise o zaman çalışıyordu zaten bende indirmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.dr.13175 -- 9 Haziran 2015; 23:15:58 >
  • prof.dr.13175 P kullanıcısına yanıt
    oldu 2-3 ay link kırılmış malesef =\ Torrent'e koyim çek oradan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 14 Haziran 2015; 1:08:01 >
  • ferit34 kullanıcısına yanıt
    Makbule geçer sağol

• Hocam eş bulmak lazım yoksa 1 kb/sn ile indirirsin =)) mail adresini at özelden buraya pek giremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.