Bildirim
office 2013 Dil paketi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
https://www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg aşağıda da 64 bit için ve 32 bit için olan dil paketleri var oradan indirirsin -
Oradaki link kırık sizde varsa ve bir yere uploadlarsaniz çok makbule gerçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum 300 MB upload hızım 58 kbps saatler sürer okadar vaktim olmuyor hiçbirzaman =\ ben bu videodan indirdim www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg kurdum her kurmamda çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 9 Haziran 2015; 22:57:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ferit34
dostum 300 MB upload hızım 58 kbps saatler sürer okadar vaktim olmuyor hiçbirzaman =\ ben bu videodan indirdim www.youtube.com/watch?v=SBEU_Tr5-Wg kurdum her kurmamda çalışıyor
En son ne zaman indirdiniz. 2-3 ay önce ise o zaman çalışıyordu zaten bende indirmistim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.dr.13175 -- 9 Haziran 2015; 23:15:58 >
oldu 2-3 ay link kırılmış malesef =\ Torrent'e koyim çek oradan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 14 Haziran 2015; 1:08:01 > -
Makbule geçer sağol
Hocam eş bulmak lazım yoksa 1 kb/sn ile indirirsin =)) mail adresini at özelden buraya pek giremiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X