Şimdi Ara

Office İçin Bu Laptop Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Office uygulamaları, Excel'de ağır olmayan istatistikler, yine Office'de hafif grafikler ve video izlemeleri için bu laptop yeterli olur mu? 11" ama ben de küçük istiyorum zaten.

http://www.sinerji.gen.tr/hp-l3q37ea-stream-n2830-2gb-32gb-ssd-116-win8-pmu4197

• Hocam baya küçük gözünüz rahatsız olmasın veya beliniz ağrımasın sonra test etmeden almayın derim.Hiç değilse o boyuta yakın bi laptop inceleyin alışveriş merkezlerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel.
  • Hocam bunu sadece ders sırasında kullanacağım, uzun süreli kullanım için evde masaüstüm var zaten. Taşıması da kolay bir şey arıyorum aynı zamanda.

Bana da iyi gibi göründü ama emin olamadım. Sanırım işimi görür, çıldırtacak düzeyde olmasın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 1 Mart 2017; 22:40:48 >
  • emrerok_rc kullanıcısına yanıt
    Yani taşıma bakımından çok rahat olur.Zaten evde masaüstünüzde varmış.

Zaten fazla bişey beklememeniz gerektiğinin farkındasınızdır diye düşünüyorum

• Dediğim gibi yalnızca bahsettiğim amaçlar için kullanacağım. Tek beklentim bu işlemleri yaparken kasmasın.

Sanırım uygundur. Eklemek isteyen varsa dinleyebilirim. Birkaç gün sonra almayı planlıyorum.
  • Tam aradığın özelliklere uygun

• Arkadaşlar bir de şunu buldum. İşlemcisi falan daha iyi sanırım, doğru mudur?

http://www.hepsiburada.com/acer-ao1-132-c4rs-intel-celeron-n3060-1-6ghz-2-48ghz-2gb-32gb-ssd-11-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002LKUH

Bunu mu alayım HP'yi mi?
  • emrerok_rc kullanıcısına yanıt
    200 lira daha ver ipad al. chromeda bile sürünür o laptop
  • Tablet istemiyorum. Acer ya da HP den hangisini önerirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.