Şimdi Ara

Official Mu Online Bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun aradan sonra Mu Online oynamak bilhassa official sunucuda oynamak istedim. Üyeliğimi aldım, siteden 700Mb`lık Full Client indirdim. Sitedeki Full Client setup değil arşiv dosyası şeklinde olduğundan bir dizine açtım ama Web Sitesinden Start Game dediğimde oyunu bulamıyor download sayfasına yönlendiriyor. Bu nedenle geçmiş bir sürüm olan MU1_03B_FullEng.exe dosyasını indirip kurdum, Web Sitesinden Start Game dediğimde client açılıyor "Connecting to server" yazıyor ama alt kısımda yer alan bar`lar dolmadığı gibi Game Start tuşu da aktif olmuyor.. Bunun üzerine son patch dosyasını indirip bu setup`ın üzerine attım bu sefer de "Can not connect to FTP" hatası veriyor yine giremiyor..

Saç baş yoldurmaya başladı, yardımcı olabilir misiniz? Nasıl bir yol izlemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz32

aynı sorun.. yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,

Problemi şu şekilde çözdüm google`da "MU1_03B_FullEng.exe" dosyasını arattır 607Mb, lık bir setup dosyası indirmiş olacaksın, bunu sistemine kur. Arından official sitede yer alan full client yani "MUOnline_WEBZEN_0609" dosyasını indir, sıkıştırılmış olan bu dosyayı biraz önce kurduğun MuOnline klasörüne extract et. Ardından web sitesine gir login ol Start Game`e tıkla..
  • slm üstadım bende merak ettim noline rpg diye hata veriyor diyor ki game clienti sadece off
    cal websiteden indir bende öyle yaptım :)
  • Onu sunu indirmeye gerek yok arkadaslar. Full client indirin, siteye Login yapin, Start Game diyince calismiyorsa dosyadaki Maini acin. Size dicekki simdi siteden oyuna girin. Simdi birdaha deneyin siteden girmeyi. Oyun calisicaktir. Iyi oyunlar dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 29 Ağustos 2012; 10:59:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.