Şimdi Ara

Offtank vayne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı oyunlarda oyun taşıyabilirsin ama cogu oyunu kaybettirir. oyun sonu takım savaşlarında iş yapmaz. yeterli hasar cıkmaz, birsekilde ölürsün.

Jax, irelia, renekton karşında oldugunu dusunsene. Tf de eritemezsin, 1-1.5 can seni kurtarmaz. her turlu kaybedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati12

Bazı oyunlarda oyun taşıyabilirsin ama cogu oyunu kaybettirir. oyun sonu takım savaşlarında iş yapmaz. yeterli hasar cıkmaz, birsekilde ölürsün.

Jax, irelia, renekton karşında oldugunu dusunsene. Tf de eritemezsin, 1-1.5 can seni kurtarmaz. her turlu kaybedersin.

300+ true vuruyor sadece w sü hasar çıkaramama gibi bir durumu yok ben zaten herzaman oynanır demiyorum uygun durum varsa çok etkili.Botdayken offtank gitmek çok mantıklı değil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o itemleri kasınca karşındaki (örnek) Irelia'nın kasacağı itemler 3lü kuvvet,Mahvolmuş kralın kılıcı, ninja tabisi, ölü adamın zırhı, ruh gömlegi ve oyunun gidişatına göre çivili yahut koruyucu melek. Sonra bol bol üzerine w-q -e stunu yiyeceksin.
  • Denemekten zarar gelmez ama topta daha çok iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Istersen 6 tane warmog al gene 2 vuruşa geberir şampiyonun doğası bu.

Karşıdaki veigar tekleyemedi kim tekleyecek?

Veigar ap champları tekler kardeşim.Bana kalırsa bu buildle Vayneyide çook rahat tekler

• Ulan bu adamın forumun toplamından çok adc oynamışlığı var. Hemen yok olmaz diyeceğinize bir oynayıp deneyin. Her oyun ezbere build kasmayı bırakın. Farklı şeyler de deneyin. Ayrıca bu buildde son derece mantıklı. Eskiden nasıl Khazix'e daha çok Q atsın diye tanky kasıdıysa bu buildde de durum aynı. Yine tek yersin diyenler Sterak'ın verdiği kalkandan bihaber heralde. Ben beğendim toplanede baya iş yapabilir.

• Hangi durum olusa olsun şuan ki durumu ile Botrk rushlamak çok doğru değil. Çok pahalı ve % hasarı düştü. Evet LS arttı ama geri kalan nerfleri düşünecek olursanız özellikle söz konusu Vayne olduğu için Botrk rushlarken bir kere daha düşünü derim. Kritik vurdukça ls veren kabiliyet ile çıkılacak kritik ağırlıklı build çok daha Vayne için. Offtank olarak ise oynamayın.
  • Bu kadar fanteziye gireceğinize riot baba yapmış aldıgın hasarın %12 sini 5 saniyeye yayan itemi burst yemek istemiyorsun madem al onu kite ata ata toplar zaten canını vayne bu burst yemezsen dps oldurmuyor heroyu burstlemek lazım o item resmen kha ve vayne için yapılmış gibi

• denenebilir ama başka heroları alsan op laneye takıma ve oyuna daha çok katkısı olur gibime geldi
  • Bir ara topta offtank vayne oynayan arkadaşım vardı, iyide vayne oyuncusuydu baya baya taşıyordu her oyunu. Ne zaman beraber oynasak çok öne geçtiğimiz için etkinliğini çokta anlayamadım, eşit bir oyunda görme şansım olmadı ama etkili gibi duruyordu. Zaten % hasarı vurabilen ve rahat kite yapabilen bir hero, ölmediği sürece fightları taşır gibi geliyor.
  • Zor focus yiyen heroya tank kasmak nedir ya. Son olarak defansif bir item alirsin olur biter madem hayatta kalmak istiyosun. Karsida zorlayan assasin varsa koruyucu alirsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

Istersen 6 tane warmog al gene 2 vuruşa geberir şampiyonun doğası bu.

Karşıdaki veigar tekleyemedi kim tekleyecek?

Veigar ap champları tekler kardeşim.Bana kalırsa bu buildle Vayneyide çook rahat tekler

Late gamede ap olmayan rakiplerede tonlarca hasar vuruyor l2p

• quote:

Orijinalden alıntı: faati12

Sen o itemleri kasınca karşındaki (örnek) Irelia'nın kasacağı itemler 3lü kuvvet,Mahvolmuş kralın kılıcı, ninja tabisi, ölü adamın zırhı, ruh gömlegi ve oyunun gidişatına göre çivili yahut koruyucu melek. Sonra bol bol üzerine w-q -e stunu yiyeceksin.

Bilmem karşımıza x herosu gelecek diye düşüneceksek işimiz var hp kas stun atar ad kas teq atar nice logic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 16 Kasım 2015; 17:27:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

Zor focus yiyen heroya tank kasmak nedir ya. Son olarak defansif bir item alirsin olur biter madem hayatta kalmak istiyosun. Karsida zorlayan assasin varsa koruyucu alirsin zaten

En rahat kaçabilen adc kısmı doğru değil en kolay öldürülebilen hero ultiniz yoksa açık hedef ulti olsa bile pozisyon dışına ittikleri için ya ölüyosun yada fazla etkin olmuyor bu yüzden turnuvalarda vayne yerine jinx kalista trist vb oynanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 16 Kasım 2015; 17:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Hangi durum olusa olsun şuan ki durumu ile Botrk rushlamak çok doğru değil. Çok pahalı ve % hasarı düştü. Evet LS arttı ama geri kalan nerfleri düşünecek olursanız özellikle söz konusu Vayne olduğu için Botrk rushlarken bir kere daha düşünü derim. Kritik vurdukça ls veren kabiliyet ile çıkılacak kritik ağırlıklı build çok daha Vayne için. Offtank olarak ise oynamayın.

Bombandırman topu + statik + ebedi buildini denedim ama ebedi bitmeden bunların pasifleri tutmadan ve krit gelmeden hasar vurmuyor ebedi kasınca işler değişir tabi ama botrk hayalet > statik bombardıman

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim*

Hangi durum olusa olsun şuan ki durumu ile Botrk rushlamak çok doğru değil. Çok pahalı ve % hasarı düştü. Evet LS arttı ama geri kalan nerfleri düşünecek olursanız özellikle söz konusu Vayne olduğu için Botrk rushlarken bir kere daha düşünü derim. Kritik vurdukça ls veren kabiliyet ile çıkılacak kritik ağırlıklı build çok daha Vayne için. Offtank olarak ise oynamayın.

İlk ne alıyorsunuz hocam ?

@C10 Meteos : Forumun toplamından çok adc oyunu varmış Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 16 Kasım 2015; 17:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellTruant

Bu kadar fanteziye gireceğinize riot baba yapmış aldıgın hasarın %12 sini 5 saniyeye yayan itemi burst yemek istemiyorsun madem al onu kite ata ata toplar zaten canını vayne bu burst yemezsen dps oldurmuyor heroyu burstlemek lazım o item resmen kha ve vayne için yapılmış gibi

%12 çok az bir rakam zaten hasar burst olarak geliyor genelde fakat genede denemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Ulan bu adamın forumun toplamından çok adc oynamışlığı var. Hemen yok olmaz diyeceğinize bir oynayıp deneyin. Her oyun ezbere build kasmayı bırakın. Farklı şeyler de deneyin. Ayrıca bu buildde son derece mantıklı. Eskiden nasıl Khazix'e daha çok Q atsın diye tanky kasıdıysa bu buildde de durum aynı. Yine tek yersin diyenler Sterak'ın verdiği kalkandan bihaber heralde. Ben beğendim toplanede baya iş yapabilir.

Illaki s1de başlayan oyuncularda vardır fakat bu forumda benim kadar iyi adc bilen yok.Genel olarak lige baktığımızdada proflar dışında benden yüksek ligli çok az vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

denenebilir ama başka heroları alsan op laneye takıma ve oyuna daha çok katkısı olur gibime geldi

Tabiki bu sadece bir yorumdu her kompozisyonda çok iyi ve çok kotü etki yaratacak pickler var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.