Şimdi Ara

Ofis İçin Masaüstü Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhasebe bürosunda çok teferruatlı programlar kullanmadığım oyun felan oynamayacağım fan sesinden uzak, hızlı, uzun ömürlü bilgisayar arıyorum acil şekilde sizden yardımlarınızı bekliyorum.

Ben sadece bu ürünü buldum istediğim fiyat 1.000 TL'i geçmesin Monitör var zaten bende

http://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/3-nesil-i5-33404-gb-ram1-tb-hdd2-gb-ekart-P29296663

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blllade -- 10 Eylül 2015; 13:55:17 >

• güncel
  • Buyrun eksenbilgisayar.com ' dan toplandı.

Bu arada konuyu yanlış yere açmışsınız cevap veren olmaz.
  • blllade B kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir sistem sizin için yeterli olur:
    hocam office içinse sistem de ssd kullanmanızı öneririm
  • Adam ofiste kullanacakmış. Grafik işi de yapmıyacak anlaşılan. Onboard ekran kartı yeterlidir, ayrıca ekran kartı almasına gerek yok bence.
  • aynen grafikle işim yok bilgisayarımı değişme nedenim çok kasıyor ve ekran kartındaki fan sürekli çalıştığından gürültü baş ağrıtıyor akşama kadar. Zaten oyun için 2005 yılında aldığım toplama bir kasa 1 senedir büroya getirdim parçalarını değiştirmektense yeni bir tane almak istiyorum. Tek isteğim hızlı bir bilgisayar ve fan sesinden uzak olması. Bir kaç pencere ve uygulama açıkken hissettirmesin bana yorulduğunu. Muhasebe programı datasoft kullanıyorum sadece o da basit bi program zaten. Ekran kartı çok iyi olmasına gerek yok sanırım tüm parçalarla birlikte uygun fiyatlı bir bilgisayar söylerseniz sevinirim. Birde link'ini attığım nasıl işimi görür mü?
    Gayet yeterli alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu durumda ekran kartı almak yerine, işlemci soğutucusu alın. Stok soğutucular, yüksek devirli çalıştıkları için deli gibi ses çıkarırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkcası kendim toplatmak yerine toplanmış hazır kasalara bakıyorum link'deki bulduğum ürün dediğin şartlara uygunsa almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blllade -- 11 Eylül 2015; 15:12:55 >
    İşlemci soğutucusu stok olabilir, ki stok soğutucu kasada en çok ses yapan parça olacak.
    İçerisinden amiyane tabirle ucuz teneke PSU çıkabilir, bunlar da 8 cm fanlı olduğu için yine gürültülü olur.
    Mal güzel görünüyor ama, sessiz olmayabilir, söyleyeyim yani. sistemde değişiklik yapmaya kalktığında garanti geçersiz olacaktır. Çünkü fiyatı düşürmek için mutlaka bir yerlerden kısmaları gerekir.

• anladım onları sorup öyle hareket etmem lazım o zaman. Çünkü özellikleri ne kadar iyi olsa da sessiz bir kasa lazım bana özellikli değil. Kardeşim seni yoracam ama en azından önerebileceğin model bir kasa veya toplama bir kasa var mı? Beni gayet iyi anladığından sana sormak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blllade -- 11 Eylül 2015; 16:55:55 >
    Sesli olabilir ama bu seviyede bi sistem de toplayarak alman zor gibi..
    i3 ya da i5 işlemci hız olarak 2 ila 2,5 ghz yeterlidir daha fazlası hem gereksiz enerji hem daha fazla ısınma bunun sonucu daha fazla ses demek, buna uyan bir anakart, ram en az 4 GB, ve en az ddr3, ekran kartı onboard olsa yeter. AMD işlemciler hakkında pek bilgim yok, o yüzden intel yazdım. Psu olarak, cooler master, thermaltake, zalman, tagan vs. Markalar iyidir.İşlemci için en az 12 cm fanı olan soğutucu, ve 12 cm fanı olan 500 watt psu yeterlidir tahminen. Kasada kullanılan fanlar min. 12 cmlik olsun. Aklıma gelenler bunlar. Vatan bilgisayar gibi sitelere girince onlar anakarta göre işlemciyi rami falan öneriyorlar. Oralardan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Eylül 2015; 18:26:49 >
  • Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ürünü bulunca tekrar dönüş yaparım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne açarsanız daha fazla bilgi edinirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.