Şimdi Ara

Ogame 52.Evren 10.Hesap satılık acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogame oyununda son numaralı evren olan 52. evrende 11.sırada cok saglam hesap var elımde.Bildıgınız uzere numaralı son evren olması nedenıyle en kalabalık ve en eglencelı evrendır. İsim yapmıs bir hesaptır,hıcbır sıkıntı yasamazsınız. 1 ay once aldım bırınden. paraya sıkıstım ıhtıyactan satıyorum.

4000 kişi iceresındekı sıralama;

Hesap genel sıralamada 11.
    Arastırma sıralamasında 7.
    Filo sıralamasında 16. sıradadır.

astrofizik 17.kademede oldugundan 9somurge + 1 anagezegen = toplamda 10 gezegen mevcuttur. ( 1ini gezici somurge olarak kullanıyorum av vurmak ıcın ).

her gezengende nanıt vardır. ana gezegende nanit kademesı 7 dir ve evrende en hızlı ölum yıldızı basabılen hesaptır.

10 gezegenın 9unda sıcraması acık ve savunmalı ay mevcuttur. savunma plazmalardan olusmastadır buyuk olcekte.

kademeler 34 31 31 cıvarındadır her gezegende. tam anlamıyla sıralaması yuksek istedıgınız gıbı filocu ya da kademeci yapabılecegınız bır hesap.

gezegenlerın hepsınde uretımı 2-3 gunluk korucak savunma vardır ve hesabın hıcbır dusman hesabı bulunmaz. somurgeler dagınık atılmıstır. fılocu olmak ıcın super bır konumda. ayrıca evrendekı 1. ittifagın uyesıdır.

arastırmada 5. olan hesabımda arastırmalar yuksek tahmın ettıgnız uzere.

Enerji teknıgı = 12
    Lzer teknıgı = 12
    İyon teknıgı = 11
    hiperuzay teknıgı= 9
    plazma teknıgı = 7
    yanmalı motor = 15
    impuls motor = 11
    hiperuzay iticisi = 10
    casusluk = 14
    bilgisayar teknıgı = 13
    astrofızık = 17
    galaksıler arası arastırma agı = 6
    gravıtasyon = 1
    silah teknıgı = 15
    koruyucu kalkan = 15
    zırh = 16 dır.

filo olarak;

32k hafıf avcı,
    7k agır avcı,
    2500 kruvazor,
    9400 komuta gemısı,
    2700 fırkateyn,
    200bombardıman,
    250 muhrip,
    33 ölum yıldızı,
    2k kucuk naklıye,
    8500 buyuk naklıye,
    4k gerı donusumcu,
    1k sonda vardır.

ayrıca hali hazırda kullanabilecegınız 50m maden mevcuttur.puan olarak 7 milyon puandadır hesap. elımdekı madenı harcadıgım an 10. sıradayım zaten sıkıntı yok o yonden. isteyenlere ss gonderebılırım.

daha detaylı bilgi için 0506 575 03 07 numarasından yada beeferplus@gmail.com adresımdende ulasabılırsınız. telefonuma her zaman cevap veremıyorum ama maıl atarsanız kısa surede donus yapabılırım. ciddi olarak ılgılenen olursa ozelden ulassın fıyatta anlasırız.100k da karanlık madde mevcuttur hesapta. ulasanlarla daha detaylı konusabılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plus347 -- 3 Haziran 2012; 4:34:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.