BU FORUMA TİCARETLE İLGİLİ Bİ BÖLÜM AÇILSA ÇOK İYİ OLUR DERİM.. ELİMDE 1M DEUT VAR Bİ HAFTADIR SATAMADIM...
19. evrense hepsini alırım
MAALESEF DOSTUM 1. EVREN ZATEN HEPSİNİ ALMANIZ ÖNEMLİ DEĞİL PARÇA PARÇA DA SATARIM...
hadee derya kuzusu bu deutlar ... gidiyoooo... 1.100.000 oldu deut ne kadar isterseniz o kadarını alın ... falla ucuza vercem... 1kristal=1deut=1,5 metal bu oran başka yerde YOK
SLM ARKADASLAR BEN TİCARET İLE İLGİLENMİYORUM YALNIZ..BİR SEY VARKI GERCEK OLAN.OP LAR SACMA SACMA .CEZALAR VERİYOR +4.99 ERO KARSILIGI COMANDER VERİYOR.ARKADASLAR BENDE O GAMEYİ. KURMAYA KARAR VERDİM .KURMASINA KURUCAMDA LAKIN KURULUM DOSYALARNI.BIR TURLU BULAMADIM TAHMINIME GORE BU OYUN MYSQL 2005 KULLANIYOR EGER BILEN .VEYA BU OYUNU KURMAMA.YARDIM.EDECEK OLAN VARSA OYUNU KURDUGUMDA.O ARKADASA.ADMINLIK VERICEM EGER BİLENİNİ VARSA DOSYALARI İNİDİREBİLİCEM ADRESİ VEYA GOOGLEDEN NE OLARAK ARTICAMI BANA MSN ME YAZARSA SEVINIRIM MSN ADRESIM demokritos@mynet.com bu konuda yardım edersenız sevınırım
pardon ama ogame bir şirkete bağlı olarak çalışıyor ve her ülkede sadece1 ogame serveri bulunuyor...ayrıca açarkende bu şirkete makul(!) bir ücret ödüyorsunuz..yani eğer ırak a gidersenwww.ogame.iq diye ırak ogamesi açarsın....
BİZDE BİLİYOZ PARA ODENDİGİN HOSTA PARA ODUYOSUN.+KURULMA DEMIR RIN KERTIGIMI BU 1 KISI KURAR DIYE BIR SARTMI VAR PARASI OLAN HERKEZ KURAR BEN SİZE DEN YARDIM İSTİYORUM DOSYALRINI NERDENwww.ogame.iq IRAK OGAMESİ ACILCAK DİYE BIR SARTMI VAR NERDEN HER ULKEDE SADECE 1 KISIMI ACIYO 2 KISI ACAMAZ DİYE BIR SARTMI VAR BAK DOSYALARI BI BULAYIM ACIYOM MU AMIYOMU SADECE KURULUM DOSYALARINI NERDEN BULURUM SIZ SOYLEYIN GEWRISI BENIM İŞİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme