Slm arkadaşlar Ogam in en yeni evreninde ilk 10 daki hesabımı satıyorum Hesabımda iki ay bulunmakta olup alanları 7000 le 8500 arası Kaydım filocu gidilmiş olup evrenin sayılı filolarındandır Filoda ve araştırmada ilk 13 te olup çok sağlam bi hesaptır Hesapta full general yüklü olup 47 gün zamanı vardır Hesap filocu ve iki ayı olmasına rağmen kademeleri bi kademeciyide aratmayacak kadar iyidir 25 23 20 çoğu 2 gezegen daha yüksek olan kademelerde var ama söğlemeye gerek yok nanitleri basılı savaş teknilkleri – 11 – 11 -11 Galaksiler arası araştırma basılı olduğundan çabuk bitiyor araştırmalar heleki evren 2x olduğu için bu kademe ve filo ve aylarla bu hesap rahat 1. Olur oynayan için evrende hiç kimsede benim hesabımdaki olay yok oturup düşünün bence filo aşağıdaki gibidir Küçük Nakliye Gemisi 600 Büyük Nakliye Gemisi 395 Hafif Avci 3726 Agir Avci 355 Kruvazör 316 Komuta Gemisi 389 Koloni Gemisi 5 Geri Dönüsümcü 440 Casus Sondasi 1682 Bombardiman Gemisi 31 Muhrip 22 Firkateyn 445
Şuan astro 11 ve 7 gezegen ve 2 ay hazır durumda bi ay 6 radar biri 4 Böğle hesap dost başına çok emek harcadım Emeklerimin kaşılığını ben 300 tl olarak görüyorum Fazil_ulutagay@hotmail.com Lütfen ciddi olanlar eklesin