Şimdi Ara

Ogame Galaksiler arasi arastirma agi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaksiler arasi arastirma agi nedir . ne işe yarar bilen varsa bir yazsın? Selamlar.

• quote:

Farkli gezegenlerin bilim adamlari bu iletisim agi sayesinde birbiriyle baglantida kaliyorlar.
    Gelistirilen her kademe icin bir arastirma labaratuvarina bu iletisim agi kuruluyor. Her zaman, öncelikle gelisim kademesi en yüksek yapilar arasinda iletisim bagi saglaniyor.
    Gelistirilmesi planlanan arastirmanin yapilacagi labaratuvarin gelisim kademesinin yeterli olmasi gerekir. Bu iletisim agi üzerinde bulunan labaratuvarlarin gelisim kademeleri toplanir ve ona göre degerlendirilir.

bu demekmiş ogame de oyle yazıyo
  • anladiğım kadarını aktarayım, sahipoldugun gezegenlerdeki bilimsel arastirma lab. kademlerini toplayıp toplamdaki kademeye sahipmis gibi arastima zamanı azalıyor. ama öncelik sırası en yuksekkademe lab larda olur. ör:

a. gezegeni > bil.araş.lab. 12
    b. gezegeni > bil.araş.lab. 8
    c. gezegeni > bil.araş.lab. 10

galaksiler arasi araş 1 > a+c

galaksiler arasi araş 2 > a+c+b

bunun ne yarari olur arastimaların zmnı kısalsa n' olur demeyin once bi kademe 10 arastırma yapında 5 gun surenlerden ondan sonra gorun

bi yanlışım varsa duzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 16 Eylül 2005, 17:43:35 >
  • bilimsel arastırma 10 olan gezegenlerin arastırma kademleri toplanır arastırma sureleri kısarlı
    ornek olarak 2 tane 10 olan bilimsel arastırma gezegeniniz varsa 20 olarak hesaplanır ve arastırma sureleri yarı yarıya duser 3 tane var 30 olarak bilimsel arastırma iş gorur bolece surerl yarı yarıaya kısalmıs olur

• Arkadaslar 12 de yada 15 de düzgün bir gezegen arıyorum .

Oyunu bırakmak isteyen ya da devretmek isteyen olursa ben alabilirim .

MSN : alpcetin@hotmail.com

buradan mesaj yollamayın , ricam bana mail yada msn üzerinden ulaşmanızdır .

Herkese iyi oyunlar .

• arkadaşım arastırma agına diger gezegenlerin katılması için 10 olmasına gerek yok.arastırma agı kademesine göre diger gezegenler katılıyo ve katılan gezegenin kademesine göre araştırmaların süresi azalıyo.neye göre azlıyo bilemiycem.ben arastırma agı 2 yapmıstım oyunumu devretmeden önce ama yarı yarıya azaldıgını görmedim:)katılan gezegenlerde kademeler 11(ana gezegen)-8-8di.
  • Galaksilerarası araştırma ağı, bilimsel araştırmaların süresini kısaltır. Yükselttiğin her kademede bilimsel araştırmalar daha kısa sürede tamamlanır.
  • Araştırma kısaltır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.