Şimdi Ara

Ogame & Hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ogamede hesap calmanın bir cok yolu var ben sizi bunlar karsısında önlem almanız için bişi anlatıcam

msn nizi ogamenin sitesinden öğrenilir ztn en zor kısmıda bunu yapmak ve cesitli şıfre kırıcılarla msn niz kırılır ve gelen kutunuzdaki kullanıcı adı ve sifre calınıp deiştirili işte bu kadar basit ama

tavsiye etmem kor. deiştirmek die bişi yok neyse bundan korunmak için gelen kutunuzda o game ile ilgili hiç bişi bırakmayın

hepsi bil. bi klasörde olsn

inşallah sizinde calınmaz ...

(benim başıma geldi oyüzden biliom )

• Kardeş MSN kırmak o kadar kolay değil...

Bir kaç yanlış denemeden sonra hesap kendini DONDURUYOR..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 10 Haziran 2006; 15:47:21 >
  • kardes programına gööre deişir deneyerek yapmican yanii ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: oht

arkadaslar ogamede hesap calmanın bir cok yolu var ben sizi bunlar karsısında önlem almanız için bişi anlatıcam

msn nizi ogamenin sitesinden öğrenilir ztn en zor kısmıda bunu yapmak ve cesitli şıfre kırıcılarla msn niz kırılır ve gelen kutunuzdaki kullanıcı adı ve sifre calınıp deiştirili işte bu kadar basit ama

tavsiye etmem kor. deiştirmek die bişi yok neyse bundan korunmak için gelen kutunuzda o game ile ilgili hiç bişi bırakmayın

arkadaşım msn yi ogame sitesinden nasıl çalacaklar imkansız sen kendi msn adresini vermessen kimse bilemez bu arada kullandığım msn adresinle oyunda kullandığım mail adresi farklı olsun yoksa ozaman şifreni bulmak kolay olur mail adreslerin farklıysa imkansız kimse bulamaz oplar hariç

• kaerdes daha gecen cıktı opların ne mal olduğu bunu mu yapamıııcaklar
  • quote:

kaerdes daha gecen cıktı opların ne mal olduğu bunu mu yapamıııcaklar

Doğru yaparlar...
  • quote:

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+99
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Kardeş MSN kırmak o kadar kolay değil...

msn kırmak 6 haneli bi şifrede yaklaşık 2-3 saat
    tavsiyem 8 hane den uzun harf rakam büyük küçük harf karışık karman çorman bi şifre koymanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 11 Haziran 2006; 20:59:03 >
  • ya benim anlamadığım benim hesabın şifresini nasıl buldular yaw ewden girince bile şifreyi kırıyolar
  • beyler bi kere bende almıştım birinin 350klık hesabını msnini hackleyerek ama sonra acıdım geri verdim isteyene msnden bu hack programını yollarım kendileri proagent olurlar ve çok işe yararlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bamu

beyler bi kere bende almıştım birinin 350klık hesabını msnini hackleyerek ama sonra acıdım geri verdim isteyene msnden bu hack programını yollarım kendileri proagent olurlar ve çok işe yararlar.

NOT : proagent ve bi ton bu benzeri program keyloger içerir!! Salam di, antivirusunuz ve firewallunuz yoksa düşünmeyin bile!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tkots

quote:

beyler bi kere bende almıştım birinin 350klık hesabını msnini hackleyerek ama sonra acıdım geri verdim isteyene msnden bu hack programını yollarım kendileri proagent olurlar ve çok işe yararlar.

NOT : proagent ve bi ton bu benzeri program keyloger içerir!! Salam di, antivirusunuz ve firewallunuz yoksa düşünmeyin bile!

vay çok feciiiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 12 Haziran 2006; 19:05:21 >

• calmayin len kimsenin hesabını, emek veriliyor bu oyuna illa birsey hack leyecekseniz internette birsuru abuk site var onlarla ugrasin.

gecen benim hesabımı hacklemişler şifreyi falanda degiştirmişler geri alana kadar canım cıktı. gücünüz yetmiyorsa, calışın çabalayın filo basın gidin adamı vurun yada gidin baska evrende oynayın. sizin aylarca emek verdiginiz bir oyundaki hesabınızı illegal yollardan çalsalar hoşunuza gidermiydi?

birazcık saygılı olun insanlara ve insanların emeklerine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatayli

quote:

arkadaslar ogamede hesap calmanın bir cok yolu var ben sizi bunlar karsısında önlem almanız için bişi anlatıcam

arkadaşım msn yi ogame sitesinden nasıl çalacaklar imkansız sen kendi msn adresini vermessen kimse bilemez bu arada kullandığım msn adresinle oyunda kullandığım mail adresi farklı olsun yoksa ozaman şifreni bulmak kolay olur mail adreslerin farklıysa imkansız kimse bulamaz oplar hariç

bencede en kolayı bu

• quote:

Orjinalden alıntı: wandy

quote:

Orjinalden alıntı: tkots

quote:

vay çok feciiiiii

evet feci

• quote:

kesin geri wermisindir bide zaten adam yine gizli sorusuyla msnsini dolayısiyle hesabını geri alamıcak mı

• slaveofgod_27 kardeşim adam gizli
    soruyla alırda ya ben değiştirseydim gizli sorusunu ne olcaktı sölermisin bi bana ha!
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Kardeş MSN kırmak o kadar kolay değil...

doğru söylüyor. tıpkı cep telefonlarında üst üste 3 defa yanlış girilen pin kodu gibi. ama yine de çalınabiliyor. arkadaşımın başına geldi. ogamede birisiyle tanışıyor. msn de muhabbete giriyorlar. sonra eleman arkadaşa bir dosya gönderiyor. o da alıyor PC yükledikten 10 dakika sonra msn i açamaz hale geldi. ogame de ki mail adresi de msn adresiyle aynıydı. bu yüzden

1- bazı arkadaşların da dediği gibi kesinlikle ogamde mail adresi olarak msn adresinizi yazmayın

2- kim olursa olsun bilmediğiniz dosyaları PC ye yüklemeyin
  • ewwwwwt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.