Şimdi Ara

Ogame hesabıma göz atın... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Neden biliyor musun?

Çünkü kullanıcı adın AIDS ama altında

"Eski kullanıcı adı: .R4F3T." yazıyor. İsim değiştirip değiştirip farklı kullanıcı gibi yazı yazıyorsun.

Artık sana cevap yazmayacağım. Çünkü durumu anladım.

Fake üyeliğinle, Cafer Yandanyiyik adlı fake isminle resmen Fake in Kralısın.

Bundan sonra mesaj yazma çünkü yazsan da mesajlarını engellediğim için görmeyeceğim.
    Hoş, yazsan da farketmez...
  • Vay be
    12.Evrende Başlamıştım Ogame Hayatıma
    Bomber,Spawn,Althurist,AGA
    Titans,Noble,No Mercy ittifakları
    Ne Günlerdi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian

Vay be
    12.Evrende Başlamıştım Ogame Hayatıma
    Bomber,Spawn,Althurist,AGA
    Titans,Noble,No Mercy ittifakları
    Ne Günlerdi :))

bi yalancı daha eklendi gidip sorsam gene hiçbirini tanımaz.paso sallamş isimleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44
    Herhangi bişeyin yapım süresi nasıl azaltılıyor?

Binaların ve gemilerin yapım süreleri Robot Fabrikasını yükselterek azalıyor. Ama belli bir yerden sonra azalması yavaşlıyor.
    Robot fabrikasını zaten 10. kademeden sonra arttırmana gerek yok.

10. kademe robot tan sonra eğer araştırmaların da yeterli ise Nanit Fabrikası açılıyor. Nanit fabrikasında her bastığın kademe bina ve gemilerin süresini yarı yarıya düşürüyor.

Örneğin 3 saatte yapılan Komuta Gemisi benim eski hesapta 1 dakikada falan bitmiş oluyordu. Yalnız Nanit Kademe 7 idi o da var.

Bu arada arkadaşım bırakmayı düşünüyormuş. Ben de o zaman geri alırım dedim. O da tabi zaten hesap senin dedi.

İyi bir savaş yaparsa bırakacak sanırım.
  • Ben de uzun süre 4. ve 8. evrenlerde oynadım. Ama ogame bitti artık hesabı alsanız da zevkle oynayamazsınız, oyuncu sayısı çok az. Ben private server buldum mükemmel bir deneyim. Keyfi kararlar veren oplardan kurtuldum, yavaş oyundan kurtuldum herşeyden önemlisi eski skinle oynuyorum. ogame bu karanlık madde ve yeni skin dayatmasına devam ettiği sürece yok olmaya mahkumdur. Bu arada hesabınız baya iyiymiş.
  • 4 sene öncesinin şaşalı dönemleri kalmadı artık ogamede. İlk zamanların oyuncuları keyfini sürdü bu oyunun ve bitti.
  • Merhaba.

Hesap artık bende değil arkadaşımda ama.

OGame'in yeni skini ile oyuncu sayısı iyice azalmış. 197 kişi vardı 12. evrende.

Ama şimdi tüm evrenler birleşecekmiş. Belki o zaman baya bir hareketlenme olur.

Daha doğrusu en büyükler kalana kadar. Ondan sonra o da biter. Son atışlarını yapıyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Merhaba.

Hesap artık bende değil arkadaşımda ama.

OGame'in yeni skini ile oyuncu sayısı iyice azalmış. 197 kişi vardı 12. evrende.

Ama şimdi tüm evrenler birleşecekmiş. Belki o zaman baya bir hareketlenme olur.

Daha doğrusu en büyükler kalana kadar. Ondan sonra o da biter. Son atışlarını yapıyorlar...

Evrenlerin birleşmesi altın vuruş olucak, çok büyük keyifle bitecek. Astrofizik, depo kademelerinin düşmesi derken aslında birçok ogame bağımlısının da reel hayata dönmesini sağladılar; iyi de oldu.

• hesaba noldu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Bilmem ki. 5 sene oldu bırakalı...
  • arkadasinla iletisimin varsa ( tel, mail) bi sorsana , hic merak etmiyor musun o kadar emek /zaman ne oldu diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var esasında ama kendisi Amerika'da yaşıyor. Ne yaptı bilmiyorum tabi ama yine de ben de merak ettim. Sorar, burada yazarım.
  • sorabildin mi

?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THECERN

sorabildin mi

?

Sormadım ama şimdi soruyorum. Gerçekten de merak ettim , niye bu kadar ilgilendiğini...
  • Neyse, arkadaşım Amerika'da olduğu için anca bulabildik. Benim hesabı ona vermişim. O da Türkiye Rekoru falan yapmış.

http://board.tr.ogame.gameforge.com/board580-oyuncular-arasi-ileti%C5%9Fim/board731-tozlu-raflar/board741-e12/board276-sava%C5%9Flar-e12/1005823-t%C3%BCrkiye-rekoru-24-milyar-%C3%BCzeri-bebo-riddick-kar%C5%9Fiyakali-kanuni-vs-a-l-i-e-n-s-cruel/

Linkte aşağıda Savaşın Hikayesi diye yazanı okursan orada yazdığını göreceksin.

• Vay be benim evren 12. Evren 2009 da falan bıraktım bir aralar baya ilerlemiştim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Vay be benim evren 12. Evren 2009 da falan bıraktım bir aralar baya ilerlemiştim...

19 daydım bende hey gidi günler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.