Bildirim
Ogame hesap devir edecekler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: baloniya
Merhaba,
Hesap devir etmek isterseniz devir edebilirsiniz.Tecrübeliyimdir.
ben sana edicem benim iki hesabım var birini söylüyüm kullanıcı adı:seko058 şifre:selcan1554
-
benim de ogame hesabına ihtiyacım var. oynadığım tek oyun o. bi ara bıraktım. şimdi tekrar başlamak istiyorum. hesap veren olursa memnun olurum (ultra deneyimli =) ) -
ilk oyun e19
3.6xx.xxx( toplam 2.xxx oyuncu içinde 2x. siradasin )
kademeleci ve filocu hesap.4 ay ve 4 sıcrama mevcuttur.
10k kom
20k kruva
30k hafif avcı
2.5 k fırfır
3 rip
11k GD
30 m maden mevcuttur
ikinci oyun e17
3.xxx.xxx( toplam 2.xxx oyuncu içinde 4x. siradasin )
kademeci ve filocu hesap.7 ay 7sicrama gecidi.5 galaksiye yayılmıs.
10k komuta
6k firfir
10k GD
40k hafif avcı
10 rip
10 k agır avcı
40 m maden mevcuttur.
ucuncu oyun e40
2.xxx.xxx ( toplam 7.790 oyuncu içinde 5xx. siradasin )
kademe ve filocu 3 ay 3 sıcrama
40 m maden mevcuttur.
dorduncu oyun amerika e1
Points 5xx.xxx (Rank 1x of 4.210) ilk 20 de
full kademe 2 ay 2 sıcrama farklı galasilerde.evrendeki en iyi kademe bu hesaptadır.10 m maden mevcuttur.
not=hesaplar epey iyidir cok ilgi alaka gosterdim is sebebiyle eskisi kadar oynayamıyorum.hesaplari operator onaylı devir edicem.ilgilenen özele msn bıraksın.ayrıntıları konusuruz.
-
E19 da bende ceza almadan önce oynamıştım :)) Belki hatırlarsın crazyjojo/ayhan Asiavcı sağolsun kapattı hesabı.
Devretmek istersen ben oynayabilirim. -
ogamene talibim kimliksiz lutfen ilgilen ediz816@windowslive.com -
bu arkadasın söylediği ve vermekte vaad ettiği ogame hesapları fake olabilir sonra sorun yaşamayın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X