Şimdi Ara

## Ogame Hesaplayıcı Programlar,Faydalı Linkler ve Skinler ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
129.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bide şöyle bişi duydumwww.ogamer.com adresinden arkadaş bi proğram indirmiş galakside kim kime sonda yollamış kimn neyi var kimin neyi yok kim lazanmış kim kaybetmiş kim saldırıyor kim sovunuyor v.b böyle bi proğram duydunuzmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: oy79

ya arkadaşlar bide şöyle bişi duydumwww.ogamer.com adresinden arkadaş bi proğram indirmiş galakside kim kime sonda yollamış kimn neyi var kimin neyi yok kim lazanmış kim kaybetmiş kim saldırıyor kim sovunuyor v.b böyle bi proğram duydunuzmu

Evet var fakat kullanılması yasak!
  • LİNK PLEASE yasak olsada
  • Güzel bir çalışma olmuş ama hemen paylas linklerini güncellesek daha güzel olur malum site kapatıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baron06

quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

Orjinalden alıntı: baron06

Arkadaslar bu konu altinda linki verilen speedsim programini indirdim ve acar acmaz internete baglanmak istedi.Ben de anti-virus le block koydum tabi.Programin internete cikmak istemesi biraz garip degil mi?Trojan falan olmadigindan kesinlikle eminsiniz degil mi?Tekrar soyluyorum bu konu altinda verilen linkten download ettim.

arkadaşım program açıldığında sürüm güncellemesi yapıyor doğal olarak da internete bağlanmaya çalışacak,internete bağlanmaya çalışan tüm programlar trojen olacak diye bir kaide yok,bilip bilmeden konuşmayalım.

Seni biraz daha saygili konusmaya davet ediyorum."Surum guncellemesi yapiyor, internete baglanmasi gayet dogal." dersin olur biter.

Zaten sagygılı konusmus cem abi hem mutavazi hemde cok saygılı bir insandır hic bir kabalık yok konusmasında

• Teşekkürler...
  • Arkadaşlar uzun süredir internete fazla zaman ayıramıyorum,ama en kısa sürede konunun linklerini yeniliycem ve yeni bir kaç program daha koyacam,hepinize iyi oyunlar..

bu arada şimdi baktım da benim yaptığım bu konuyu aynı şekilde alan bir sürü forum var,sanırım telif hakkı almam lazım

*** KONUNUN LİNKLERİNİ YENİLEDİM.İYİ OYUNLAR.. ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 12 Kasım 2006; 16:57:59 >
  • iyi çalışma
  • Bu Konunun Yeri En Üst..
  • sitelerin bir başlıkta toplanması cidden iyi olmuş..

bu arada Doktoray kardeş, p.m. attım nerdesin, hiç cevap yok :((
  • cok saol cok iyi oldu bu...
  • hepsi işime yarayaçak gibi gosukuyo
  • ellerine sağlık saol
  • Emeğine sağlık........
  • www.ogamemaps.com da faydali linkler arasina koyulabilir.
  • ben ogamer gördüm süper bişe
    commander halt etmiş :D
  • linkleri yenilerseniz iyi olur r.apidshare olanların nerdeyse hiçbiri çalışmıyor "File not found"

aradaki noktayı kaldır demeyin kaldırıp da deniyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhngkhn -- 12 Ocak 2007; 22:55:52 >
  • GÜZEL ÇALIŞMA,TEŞEKKÜRLER

• LİNKLER YENİLENDİ

Arkadaşlar şu an askerde olduğum için forumla ilgilenemiyorum o yüzden linklerin yenilenmesi işi de uzun sürdü kusura bakmayın,şu an da konu içinde çalışmayan tek link var o programda kendi bilgisayarımda olduğu için şu anda linki yenileyemedim,inşallah en kısa sürede onuda yeniliycem,şu an konuda ki tüm linkler sağlam ve çalışıyor,hepinize iyi oyunlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.