Şimdi Ara

ogame.org da sonda saldırısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hayir ordada saldiri yapamiyorsun tr deki kurallar ordada gecerli.
  • peki orada casus sondalarini nakliye olarak kullanılıyormu...
  • yok patron sondalar nakliye olarak kullanilmiyor!!!olmasi gerektiği gibi...
  • bir ara .com.tr de nakliye olarak kullanılıyor diye duymuştumda ondan sorayım dedim saol...
  • yanlisin var saldiri amaciyla epey bi sure kullandim ben
    10.000 sondam vardi git gel 50k maden getiriyordu hem dedakikalar icinde
    azicik zsavunmasi olana hemen yolluyordum garlasri savunma inince sonda saldirilariyla tik tak yapiyordum :)
  • şimdi yük kapasitesi sıfırlandı (: acaba 25bin 30bin sondayla mal kaldırmayı kim aklına getirmiş kesin bizim türklerdir başkasının aklına gelmez
  • way bea eskiden sonda saldırısı ile mal kaldırılıomuş. bilmiodm ben o kadar eski oyuncu diilm. ama güselmş we de pratik. tühh bis kaçırdk
  • keşke o günleri görebilseydim
  • bi ara bende yapıyodum öyle ama 0lanınca gitti
  • Bende sondaları nakliye ve saldırıda kullanan biriyim bence kaldırılması çok saçma oldu
  • kesinlik
    quote:

Orjinalden alıntı: aLCoHoL111

Bende sondaları nakliye ve saldırıda kullanan biriyim bence kaldırılması çok saçma oldu

le katiliyorum benm ogame.com.tr de su an tam olarak hatirlamadigm bi evrende ki hesabimda 50bin tane sonda vardi :( hep saldiriyapiodum eziqlere fakat kaldirilinca hepsi bosa gitti
  • şlimdi nostaljik bazı olaylar soyliyeyim de dudagınız uçuklasın kalender(15. Evren 1.si efsanelerden) hakkında not :
    bizde ittifakta birisi birisi cas. teknigini 16 ya getirdiginde ona sonda attıgım zaman raporunu sirkulerden atmıştı ve yaklaşık 185.000 kusur sondası vardı
    yani o kadar sonda ile tek saldırıda ne kadar mal getirirdi bi düşünün gerisini siz ve bir oyuncu o kadar puanı nasıl yaptı anlayın
    adamlar o zman ogamerden savunmasız olanları gece gunduz tik tak avlıyormuş işte
    adama 9 defa peşpeşe dalınca ne var ne yok alıyorlar
  • ben genelde aylar bosaltiodum cok zevkli oluodu
  • bence kötü olmuş ama gerektiği gibi olmuş casus sondalarıyla nakliye o zaman roket atarlada gar yolluyalım....
  • bence de saçma olmuş bosu bosuna ne güzel taktigi ortandan kaldırmıslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.