Şimdi Ara

ogame taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkdaslar bu konular kim bilir kaç kere acılmıstır ama bende bazı birikimlerimi sizlerl paylasmak istedim

Ogame bilindiği üzere bir smilasyon oyunu ve sanal bir alem ve bu alemde belli cıkmazlar belli hatalar ve belli acıklar muhakkak var.Bunlardan birkaç seyi sizle paylasmak istedim

1.Arkaslar sömürge alırken alanın büyük olması en önemli düşüncemiz ve bu doğrultuda merak ediyoruz neresi en büyük diye size sadece bir tavsiye sömürgelerin 4 alanı var ve günlük saatlerde bu alanlara göre cıkıyor gezegen.Ben sadece 1 tanesini çözdüm ve paylasmak istedim sömürgenizi sabaha karsı 5 ve 6 saatleri arasına 4. gezegene söm atarsanız alanı 150 den büyük cıkıyorkanıtlanmıs ve denenmiş bir olaydır

2.Sömürgelerinizi bir arada tutmayın.Bir arada en fazla 3 gezegeniniz olsun.Her zaman için 1 tane sömürge hakkınız bosta dursun bölelikle size kafayı takan olursa istediğiniz yere rahatlıkla kacarsınız.

3.Sömürge alanlarınız en az 150 ve üstü olsun sömürge ile ilgili acıklamayı üst tarafta yapmıstım.

4.Sömürge kademelerinizi yüksek tutun saldırı yapamazsanızda oradan gelen kaynakla ayakta durabilesiniz

5.Yeni başlayan evrenlerde 50 k nın bile büyük önemi vardır.Ve her gece saat 1 de i ler yani inaktif oyuncular acılır.Bazı i ler 1 saat içinde silinirler ve bazıları kalır.Size tavsiyem yeni basladığınız evrende world e alın 15 sistem altınızı ve üstünüzü bölece i leri daha kolay tespit edebilirsiniz.Yeni cıkan i ler den kaldırdığınız mal miktarı cok sanslı iseniz 200 k yı bulur(1200 puanda bir gecede i lerden 218 k madde yağmalamıstır)

6.29. evrende görüldüki tekniklerin önemi cok büyük bu oyunda.Kendimden daha ii filoyu tekniklerim üstün oldugu için yenebiliyorsunuz.29. evrende tekniklerim silah 7 k.kalkan 6 zırh 7 idi gerisini isz düşünün

7.Yeni acılan evrende ilk gd yi cıkan daima kazanır.Bunu asla unutmayın.

8.Geceleri online değilseniz filonuzu dusuk hızla bir i ye saldırmak olarak yollayın ve bu hareketi sabah bakabileceğiniz saate göre hazırlayın.Bölelikle emekleriniz bosa gitmez

9.Oyun basında saldırı gemilerinden hafif avcıdan 20 tane basın daha fazla basmanız gereksiz olcaktır.Sonra ağır avcıya gecin ve en fazla 9 ağır bsın sonra kruvazörün yeniliklerini basmaya baslayın ve tekniklerinizi yapabildiğiniz kadar yüksek tutun.

10.Erken küçük nakliye cıkmakla ilgili formülü yarın yayınlamayı düşünüyorum

• quote:

.Arkaslar sömürge alırken alanın büyük olması en önemli düşüncemiz ve bu doğrultuda merak ediyoruz neresi en büyük diye size sadece bir tavsiye sömürgelerin 4 alanı var ve günlük saatlerde bu alanlara göre cıkıyor gezegen.Ben sadece 1 tanesini çözdüm ve paylasmak istedim sömürgenizi sabaha karsı 5 ve 6 saatleri arasına 4. gezegene söm atarsanız alanı 150 den büyük cıkıyor kanıtlanmıs ve denenmiş bir olaydır

bu gerçekten dopru bizde dendeik bana 262 arkadaşa 419 çıktı
    yorum sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertus07

1.4 alanı var ve günlük saatlerde bu alanlara göre cıkıyor gezegen.Ben sadece 1 tanesini çözdüm ve paylasmak istedim sömürgenizi sabaha karsı 5 ve 6 saatleri arasına 4. gezegene söm atarsanız alanı 150 den büyük cıkıyorkanıtlanmıs ve denenmiş bir olaydır

3 gün önce uykumdan kalktım baktım 04:00-05:00 arası 4. koordinattan bana 130'un altında verdi yani bu bilgi çürüyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

quote:

Orjinalden alıntı: ertus07

1.4 alanı var ve günlük saatlerde bu alanlara göre cıkıyor gezegen.Ben sadece 1 tanesini çözdüm ve paylasmak istedim sömürgenizi sabaha karsı 5 ve 6 saatleri arasına 4. gezegene söm atarsanız alanı 150 den büyük cıkıyorkanıtlanmıs ve denenmiş bir olaydır

3 gün önce uykumdan kalktım baktım 04:00-05:00 arası 4. koordinattan bana 130'un altında verdi yani bu bilgi çürüyor....

kolonin alacagınız sömürgeye vardığı saatler sabah 5 ve 6 arası olcak ben 11 defa dendim 11de 11 :D

• arkadaslar konuyu ek takan yok gibi suan ben bi calısma yapıyorum ve bundan forumdaki arkdaslarımın yararlanmasını istiyorum ama sonuc ortada birisi yalan diyo

suc bende galiba neden paylasım yapıyorum ki
  • Uzulme aynen devam somurgeler konusundaki taktigin de dogru. Bunu uzun suredir kullaniyorum 2-3 denemede 400 bile bulabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.