Şimdi Ara

ogamede bana 10 bin kristal 10 binde metal yollıyın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: andac26

nickim:andac26

yollıyın

Hangi evrendesin söylemezsen nasıl olucak

ogame operaötrleriyle konuştum sırf bu arkadaşa özel evrenler arası geçiş serbest olucakmış ehuehuehuehue

• emradertsin ağam
  • bence arkadaşa dünyada lazım bunlar. bizim arka bahçede deut var. sana yollayım 1 büyük traktör. :)
  • Sen iste sömürgen olim 10k metal 10k kri neymiş paşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac26

nickim:andac26

yollıyın

SEBEP ???

• Arkadaşlar aramızda organize olup, her birimiz 4 er evrene kaydolsak 8 kişi, 32 evrende de arama yapabiliriz andac diye. Hadi işbaşına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Arkadaşlar aramızda organize olup, her birimiz 4 er evrene kaydolsak 8 kişi, 32 evrende de arama yapabiliriz andac diye. Hadi işbaşına.

çok duygulandım ama arkadaş acil istiyo 4 kişi yetmez herkes bulunduğu evrene baksın raporlasın varmı yokmu..

•  ogamede bana 10 bin kristal 10 binde metal yollıyın

Arkadaş bulunmuştur, ama ben bir muddet mal yollayamayacağımdan siz yardım edersiniz umuyorum.
  • Adam noob muş, Hem 16. evrende, istesemde yardım yapamacam. Bu arada 2. evrende oynayan varmi arkadaslar.
  • ben varım 2.evrende
    quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Adam noob muş, Hem 16. evrende, istesemde yardım yapamacam. Bu arada 2. evrende oynayan varmi arkadaslar.
  • hımm. guzel, bende 2. evrene gireli 4 ay gibi oldu. 1 aydir tatildeydim. sen ne zamandir oynuyorsun, durumun nasil ? benim nick oyunla ayni, istersen ulasabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Adam noob muş, Hem 16. evrende, istesemde yardım yapamacam. Bu arada 2. evrende oynayan varmi arkadaslar.

İstediği maldan noob olduğu belli olmuyor mu zaten
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 6 Ekim 2006; 20:58:38 >
  • Böyle bir topic aşağılarda durmamalı
  • tmm kordi wer atıcam
  • Mesajların hepsini okumadm ama arada belki söylemişsindir- kusra bakma.

eğer 4.evrendeysen sana 100er k atiim hepsinen depoyu arttırmak istemiyorum.rakam fazlalaşabilirde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.