Şimdi Ara

OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir filmden bir görüntü koydum buraya ama ben açamadım.Umarım siz görebiliyorsunuzdur.Kısacası altyazılar beyaz renkli ama kenarları siyah olmadığından, yani tamamen beyaz olduğundan okumak çok güç oluyor(parlak,açık renkli sahnelerde).

OGATECH  OG-X152 DVD PLAYER
  • Bu arada film izlerken görüntü gayet iyi, burada ekranın yarıdan alt kısmı parlak, üst kısmı mat görünüyor.Ama bu fotoğrafta öyle görünüyor.Gerçekte öyle değil,saygılarımla....
  • arkadaşım altyazı konusu bende de bu şekilde. Piyasada kaç çeşit dvd player varsa aşağı yukarı hepsi bu şekilde. Bunun çözümü yok artık bu fiyata bu kadar diyor firmalar. onlar da haklı. Böyle idare edeceğiz artık
  • ya benım dıvx playerım flash bellekten okutunca yaklasık bır saat sonra altyazıyı kesıyor
    napmalıyım bugun uptade edıcem eger cozulurse problem haber verırım..suu ana kadar aldıgım yere gıttım orda denedım hepsı aynı sıkıntıyı yaptı 55. yada 65 dakıkalarda kesıyor altyazıyı nasıl cozucem fıkrı olan varmı?
  • NTSC formatlı TV'lerde galiba altyazı daha düzgün görünüyor, bizim TV NTSC desteklemediğinden, ekran siyah-beyaz oluyor, Divx oynatıcıdan NTSC yi seçtiğimde.Yukarıda koymuş olduğum altyazı PAL formatında iken, bu ise NTSC. Başka 1-2 filmde de kontrol ettim, NTSC de daha okunaklı altyazılar...

OGATECH  OG-X152 DVD PLAYER
  • evet arkadşalar baya bir yazmışsınız önceden alanlar memnunlar mı acaba, ben de almayı düşünüyorum,
    alt yazı problemi s giderildi mi, usb ve kart okuyucudan sorunsuz divx çalştryor mu son geliştirmeleri nasıl vs vs ?
  • ewt imhotep bende geldim arkadaşlar bende bikaç bişi sorayım bu vga çıkışı nasıl deneyen oldumu? taktığımız gibi çalışıyormu.bide can alıcı bi soru:)
    hem vga çıkışıdan hemde svideo çıkışından aynı anda görüntü alabiliyo musunuz?
    şu an 55-60 ytl ye arasında dolaşıyor fiyatları.aletin - yönlerini yazarsanız çok seviniriz
  • Merhaba

Arkadaşlar bu üründen bahsederken USB flash belleklerdeki film vb dosyaları oynatabilmesinden de bahsetmişsiniz. Acaba bu USB porta sadece flash bellekler mi takılıyor yoksa elimdeki 2.5 inch harici 40 blık sürücüyü de takıp ondaki avi filmleri de oynatmak mümkün mü? Gidip hdd player alacağıma bundan alıp harici hd ile film izlemeyi ve CD olayını ortadan kaldırmayı planlıyordum da. Cevaplarınız için teşekkürler...

Cem
  • USB flash dışında taşınabilir hdd yi de denedik çalıştırıyor problemsiz. yalnız disk fat32 formatında olması gerekiyor.

Arkadaşlar bir de geçen çok eski çizik bir vcd yi denedim hiç problemsiz seyrettim. Ayrıca Tekrar kaydedilebilir DVD ye film atıp denedim hiç problem yok süper okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 26 Haziran 2007; 11:51:31 >
  • arkadaşlar cihaz gerkçekten mükkemele yakın.
    hem cd kafası sony marka.
    lakin bana üç ay kadar dayandı sonra vcd ve dvd formatları hariç kilitlenmeye başladı.
    sonra hiç açamaz oldu.
    usb ve kart girişi sorunsuz.
    ayrıca sunny de görülen .dat dosyalarını vcd şeklinde görüyor ve aslanlar gibi okuyor.
    geç buldum erken kaybettim başka bir problemi yok cihazın.

garanti filan demeyin bana garantiyi kaybettim.
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
    Yazılımı güncellenirken yanlışlıkla flash diski çıkardım ve makine kilitlendi kaldı.. Şimdi hiç açılmıyor..
    Servise göndermeden yapma yolumuz varmı? Teşekkürler
  • Arkadaşım cihazda güncelleme ile ilgili bir problem var sanırım. Çünki bir kaç arkadaşın daha başına geldi güncelleyeyim diye ben cihazı göçerttim. Yapacak bir şey yok. Güncellemeyi kabul etmiyorsa servise başvuracaksın.
  • arkadaşlar bende philips taşınabilir disk almayı düşünüyorum 400 gb lık dvd player im destekler mi sizce ? Sorunsuz izleyebilir miyim ? birde Bendeki makina da ingilizce türkçe için güncelleme yapmam gerekiyor galiba ?
  • genelde bunlar 120 gb a kadar destekliyor kardeş.
    bir de mutlaka fat olması lazım hddnin.
    şayet kullanabilsen bile 400 gb ı fat kullanmak ne derece doğrudur bilmem.
    bu cihazların usb si 1.1 yani 2.0 değil.
    ona göre alışverişini yap hatta denemen mümkünse dene.
    benim 120 gb usb yi görüyor tanıyordu. 2.5" tabii.
  • merhaba;
    cihazım ogatech og-x152 04-04-2007 yazılımı yükledim fakat cihazda sadece menü dili türkçe dvd yi türkçe izleyemiyorum yazılımı flash bellek ile yükledim.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    teşekkürler.
  • arkadaşlar cihazımızda hangi yazılımın yüklü olduğunu nasıl anlarız. Bu cihazı alalı bir yıl oluyor. Aldıktan bhafta snra ön paneldeki tuşlar çalışmadı servise verdim. 1 ay sora tamir edilip gönderildi.
  • arkadaşlar altyazı olayını yazılımla ben çözdüm. yaklaşık 1 filmin altyazı atılması çift işlemcili bilgisayarla 1-2 dakika sürüyor evet inanması imkansız ama doğru.

altyazıyı bilgisayarda göremeyebilirsiniz dvd playerda subtitles tuşuna basarak görebilirsiniz ayrıca istediğiniz boyutta.
    programın ismi AVIAddXSub ayrıntılı bilgi aşağıdan bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_21148009/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 19 Şubat 2008; 11:31:33 >
  • kardesler sıze bı sorum oclak aynı dvdden bendede var
    fakat bazı formatları acareken ses ve goruntude kayma oluyor goruntu yavaslıyor sonra tekrar hızlanıp sese yetısyor,,
    her 2,4dakıkadar bır goruntu ses arasında,,
    ben dvd ye 5-6 divx attıgımdan dolayı faln mıı??*
  • LCD'nin yanında hediye verdiler...scart girişi bile olmadığını görünce bir işe yaracağını düşünmemiştim.. ama tüm formatları oynattı nerdeyse... basit bir cihaz ama kullanışlı. Birtek bahesildiği gibi alt yazı sorunu var. yazı çok silik karışık ve küçük....beyaz zeminde hele hiç okunmuyor... sorun güncelleme ile halledildiyse mutlu olucam...philips dvix playerimi hafıza yetersizliği nedeniyle fişten çekmekten ve dvixlerin başa dönmesinden sıkılmıştım.
  • Bende de DX-301 var. Onda da altyazılar çok küçük, soluk ve titrek. Bir buçuk senedir falan bu cihaz bende fakat bu altyazı olayına kıl olduğum için 5-10 film anca izlemişimdir. Bugün kafama takıldı, aradım ve burayı buldum. Güncellemelerden falan bahsetmişsiniz fakat Ogatech'in sitesi yok. Yani vardı önceden, hatta bu sorun hakkında mail de atmıştım. (cevap gelmedi tabiki) Cihazdan umudu kesmiştim fakat benle aynı sorunu yaşayanları görünce bir yazayım buraya da dedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.