Şimdi Ara

oger basın toplantısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bırakın hocam bu bakan olaydan habersiz söylemlerini. açın bakın tahsiline. amcam herşeyi biliyor. sadece türk milletini salak yerine koyuyorlar. o kadar forum ve haber sayfalarını gezdim, ama donanım haber kadar konuyla ilgilenen ve tepki gösteren başka site görmedim.
    ama olsun, burdaki arkadaşların tepkilerini okudukça inanın ben rahatlıyorum.en baştan beri takip ediyorum ve inanın hiç de sıkılmadım. işte, evde ne zaman müsait olursam bakıyorum. valla elleri, dilleri dert görmesin bu konuyla ilgili tepki gösteren herkesin.
    oh be rahatladım sonunda.
  • Başka bir açıklama buldum basın toplantısından kafam karıştı bunlara siz ne diyorsunuz arkadaşlar

http://www.milliyet.com.tr/2005/11/15/son/soneko32.html

Türk Telekom'un pazarda adil rekabetin savunucusu olacağını ifade eden Doany, hedeflerini yasal düzenlemeler çerçevesinde Türk Telekom'un sabit hat fiyatlandırmasını yeniden dengeleme çabalarını sürdürmek, yeni ürünler ve katma değerli ürünler sunmak olarak açıkladı.
    Doany, şunları kaydetti.
    ''Hedefimiz 5 yıl içerisinde geniş bant yaygınlığını AB düzeyine çıkarmak ve bant genişliğini artırmak suretiyle ülkedeki kalite ve hizmet ulaşılabilirliğini artırmak. Katma değerli yeni data hizmetlerini pazara sunarak abone sayısını yükseltmek.'' Doany, müşteriye odaklanmak konusunda yapılacak çok şey olduğunu ve bunları hızlı bir şekilde geliştirmeyi umut ettiklerini belirtti.
    Paul Doany, şirketin ana yatırım alanları hakkında da katılımcılar bilgi verdi.
    Önümüzdeki yıllarda kapasite ve yeterliliği geliştirmeye yönelik önemli network yatırımları gerçekleştirileceğini anlatan Doany, ''Önümüzdeki 6 yıl içinde 3.5 milyar dolarlık bir yatırım öngörüyoruz'' dedi.
    Doany, bu yatırımları erişim, iletim, hat bağlama, paralı telefonlar, bilgi teknolojileri ve data network kanalları olarak sıralayarak,

bazı bölümleri kesip çıkardım adsl le ilgisiz diye tam metin milliyetten okunabişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmo -- 15 Kasım 2005, 23:28:32 >

• Ceblarine indirolar kesin bu indirim yaptık deyip zam lı halini SOYGUNCULUKTA yeni bi anlayış getirdiler.

Ha kap kaç cılar ha bunlar. Gerçi bunlar kapıp kaçmıo bide şov yapolar biz burdayız sizi nsıl kerizledik diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: azmo
    Önümüzdeki yıllarda kapasite ve yeterliliği geliştirmeye yönelik önemli network yatırımları gerçekleştirileceğini anlatan Doany, ''Önümüzdeki 6 yıl içinde 3.5 milyar dolarlık bir yatırım öngörüyoruz'' dedi.
    Doany, bu yatırımları erişim, iletim, hat bağlama, paralı telefonlar, bilgi teknolojileri ve data network kanalları olarak sıralayarak,

Türk Telekom'un 6 aylık brüt kân yüzde 95.6 artışla 2 katrilyon 459 trilyon lira olarak gerçekleşti. TT'de yılsonu kâr hedefi ise 3.7 katrilyon lira. Kârlılıkta bu seviye yakalanırsa 2.7 milyar dolarlık 2005 kârı, Türk Telekom'un yüzde 55'inin özelleştirme bedeli olan 6.5 milyar doların yüzde 41'i anlamına gelecek.

Ve Oger'in 6 yılda yapacağı miktar 3.5 milyar dolar. Telekomun 2005 karı, 2.7 milyar dolar olacak. Çok yapıyorlar sağolsunlar

• Bırakın bu işleri kardeşim. Artık çok kızıyorum hem size hem kendime.. Burada klavye başında tıkır tıkır yazmaktan başka bir işe yaramazsınız /yaramam.. Millet 5 mbit internet kullanırken 10 mbit için meydanlara inerken biz klavye başında ahkam kesiyoruz. Yahu yapacağımız çok basit. Birgün anlaşıcaz çıkıcaz taksime, kesecez trafiği duyuracağız sesimizi bu kadar!!! APTN, Reuters gibi uluslararası haber ajanslarına da haber vereceğiz. Aynıu anda tüm haber kanallarına bu haber gidecek ve millwet bize k.çı ile gülecek.. Yani sesimizi duyuracağız.. Bunu yapabilecek delikanlı var mı içinmizde????? Klavyeden yazacaksanız yazmayın bir işe yaramaz... Bence en kısa sürede kendi aramızda toplanmalı ve bir eylem planı hazırlayıp tüm yurt çapında tüm illerde aynı saatte eylem yapmalıyız.. !!!

Var mı aranızda böyle insanlar, ahkam kesmeyin oturduğunuz yerden... Varsa yazın birleşelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OstotheK

Bırakın bu işleri kardeşim. Artık çok kızıyorum hem size hem kendime.. Burada klavye başında tıkır tıkır yazmaktan başka bir işe yaramazsınız /yaramam.. Millet 5 mbit internet kullanırken 10 mbit için meydanlara inerken biz klavye başında ahkam kesiyoruz. Yahu yapacağımız çok basit. Birgün anlaşıcaz çıkıcaz taksime, kesecez trafiği duyuracağız sesimizi bu kadar!!! APTN, Reuters gibi uluslararası haber ajanslarına da haber vereceğiz. Aynıu anda tüm haber kanallarına bu haber gidecek ve millwet bize k.çı ile gülecek.. Yani sesimizi duyuracağız.. Bunu yapabilecek delikanlı var mı içinmizde????? Klavyeden yazacaksanız yazmayın bir işe yaramaz... Bence en kısa sürede kendi aramızda toplanmalı ve bir eylem planı hazırlayıp tüm yurt çapında tüm illerde aynı saatte eylem yapmalıyız.. !!!

Var mı aranızda böyle insanlar, ahkam kesmeyin oturduğunuz yerden... Varsa yazın birleşelim..

arkadaşım bi tarafımızı yırttık ama 5 kişi felan olmuştuk en son inşallah olur

• Eylem olarak ben 18Kasım'ın sonucunu bekleyelim diyorum. Tabii o zamana kadar boş durmayalım kablosuz internet için nerelere başvurabileceğimizi(superonline vs..) belirleyelim ve ardından yüklenelim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

Eylem olarak ben 18Kasım'ın sonucunu bekleyelim diyorum. Tabii o zamana kadar boş durmayalım kablosuz internet için nerelere başvurabileceğimizi(superonline vs..) belirleyelim ve ardından yüklenelim!

Kablosuz internet asla kablolunun yerini alamaz! O iş yaş hiç bakmaya bile değmez!
  • quote:

Bırakın bu işleri kardeşim. Artık çok kızıyorum hem size hem kendime.. Burada klavye başında tıkır tıkır yazmaktan başka bir işe yaramazsınız /yaramam.. Millet 5 mbit internet kullanırken 10 mbit için meydanlara inerken biz klavye başında ahkam kesiyoruz. Yahu yapacağımız çok basit. Birgün anlaşıcaz çıkıcaz taksime, kesecez trafiği duyuracağız sesimizi bu kadar!!! APTN, Reuters gibi uluslararası haber ajanslarına da haber vereceğiz. Aynıu anda tüm haber kanallarına bu haber gidecek ve millwet bize k.çı ile gülecek.. Yani sesimizi duyuracağız.. Bunu yapabilecek delikanlı var mı içinmizde????? Klavyeden yazacaksanız yazmayın bir işe yaramaz... Bence en kısa sürede kendi aramızda toplanmalı ve bir eylem planı hazırlayıp tüm yurt çapında tüm illerde aynı saatte eylem yapmalıyız.. !!!

iyide klavyeden yazan sayısı bile az iken bunu kim yapar

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

iyide klavyeden yazan sayısı bile az iken bunu kim yapar

+10

haklısın kardeş ancak ağlarız bir zamanlar colayı boykot etmişti millet iradesine sahip olamayanlarda gizliden içerlerdi :) şimdi kim yapar bunu hadi hatlarımızı iptal ettirelim bir kaç ay eski moda 56 k modemlere takılalım desek kaç tane arkamızdan gelirki..copy paste yerine bastırmalı değilmi

• yukarıdaki mesajlarda bi arkadaş bakanın bu konuda masum olduğunu iddia etmiş, bence alakası yok, adam seni susuz götürüp ıslak getiren cinsten. En son vukuatı da oğluyla ilgili. Bakan Binali Yıldırım'ın oğlu bir denizcilik şirketi aracılığıyla devleti zarara uğratmış. Bakan hakkında soru önergesi verilmiş, bizim Binali o şirketi tanımıyorum şeklinde açıklama yapmış. Gel gör ki şirket Binali'nin 10 sene önce Almanya'da çalıştığı şirketmiş. Buna başka ülkede olsa kafa kopartırlar ama adam ailecek pişkin.
  • zaten bu tür olaylardan dolayı yerimizde sayıyoruz.daha neler var neler.
    quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

yukarıdaki mesajlarda bi arkadaş bakanın bu konuda masum olduğunu iddia etmiş, bence alakası yok, adam seni susuz götürüp ıslak getiren cinsten. En son vukuatı da oğluyla ilgili. Bakan Binali Yıldırım'ın oğlu bir denizcilik şirketi aracılığıyla devleti zarara uğratmış. Bakan hakkında soru önergesi verilmiş, bizim Binali o şirketi tanımıyorum şeklinde açıklama yapmış. Gel gör ki şirket Binali'nin 10 sene önce Almanya'da çalıştığı şirketmiş. Buna başka ülkede olsa kafa kopartırlar ama adam ailecek pişkin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzzer

yukarıdaki mesajlarda bi arkadaş bakanın bu konuda masum olduğunu iddia etmiş, bence alakası yok, adam seni susuz götürüp ıslak getiren cinsten. En son vukuatı da oğluyla ilgili. Bakan Binali Yıldırım'ın oğlu bir denizcilik şirketi aracılığıyla devleti zarara uğratmış. Bakan hakkında soru önergesi verilmiş, bizim Binali o şirketi tanımıyorum şeklinde açıklama yapmış. Gel gör ki şirket Binali'nin 10 sene önce Almanya'da çalıştığı şirketmiş. Buna başka ülkede olsa kafa kopartırlar ama adam ailecek pişkin.

ben demiş olabilirim, demedimsede böyle bir düşüncem var ama ben konu hakkında masum demek istedim. Yoksa adam cennette Peygamberimize komşu olacak kadar değerli ve masum demedim!
  • telekom geri adım attı diye yorum yapılmamalı dedi telekom genel müdürü, ama bakın internet sitesine 256 limitsiz 49 milyona abonelik alıyolar...

http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=152

geri adım atarken geri adım atmadık diye göz göre göre yalan söyleyebilen bir maşa kullanmak da sanırım OGER'in işine geldi. bizim haberimiz yok diyerek soyabildikleri kadar soyacaklar.

bu arada, satın aldıkları parayı 2 yılda çıkaracaklarsa telekom satılmamış, peşkeş çekilmiştir kanımca. 10 yıl üzerinden hesap ederseniz devletin kasasına girecek para ne kadar, şimdi ne kadarla sınırlı. bence hükümet iktidardayken grafikleri yükseğe çekmek için ellerine nakit buldular. cefasını da ileri safahada şimdi çektiğimiz gibi daha şiddetli biçimde bizler çekeceğiz. geçmiş olsun arkadaşlar...

• Telekominikasyon Kurumunun pazarı TT'ye bırakacağını sanmıyorum. Sanırım bugün yada dün özel şirketlerin önü açıldı. Rekabet ortamı oluştu. Özel şirketler fiyatları aşağı çekerse OGER'de mecburen fiyatları düşürecek. Yoksa kimse OGER'in durup dururken hayrına fiyat kırmasını beklemesin. Rekabet olmazsa bu fiyatlar gider.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.