Şimdi Ara

Oğlum Ben Harbi Tırsmaya Başladım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım peki sakal çıkınca uzama durur mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam o buluyosa siz bulurdunuz 1.80 im diyin düz hesap

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Yok.

Bende sakal 14-15 yaşlarında çıkmaya başladı. Lisede hilal bıyık bıraktığım olmuştu kirli halde hsbns

Ama kesiyordum sakal bıyık sevmem

• Anladım hocam bence tipsiz deilsinizdir PM atın karar verelim

• Hocam 4f3 u takip ediyomusunuz

• NassinGözüm kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Hocam ilgimi çeken psikoloji benzeri sayfalar oluyor. Yorum yapıyorum öylesine genelde yaptıktan 1-2 saat içinde eklemek isteyen oluyor. Ponçikle çıkarkende oluyordu bu ama ben engeli koyuyordum.
  • Neden olmasın 🤔

• Gülücüğe odaklan gülücüğe odaklan

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Oğlum Ben Harbi Tırsmaya Başladım

Beyle mi?

• O değil de zerom bu epsilonun lisans bile olduğu halde iş bulamaması garip sen mesela dediğine göre ayrılsan başka iş bulursun teklif vs. var bu nasıl oluyor sende olup da onda olmayan nedir şans mı denk mi geliyor harbiden tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla ne bileyim ben.

Ancak iş verenler ara eleman yok diye ağlayıp duruyorlardı. Ben bunun uzun süre yalan olduğunu düşünürdüm hakikaten öyleymiş. Çoğu şirket teknik işlerde çalışacak insan bulamıyor.

Kablo tamiri, asansör tamiri, elektrik panosu değişimi vs ıvır zıvırları yapacak insan bulamıyor. Çoğu mühendis ben tamir yapmayı bilmem diyor uğraşmam elimi sürmem diyor hal böyle olunca şirketlerde bu tip işler ilerlemediğinden zarar ediliyor ve ara eleman bulmaya çalışıyor.

Bu yüzden mühendisliğe tamamlayıp elimi sağlamlaştırmakta istiyorum çünkü bunu yaparsam mühendis tekniker (engineering technician) olabileceğim. Kimisi zaman kaybı diyebilir ama olsun elim güçlü olsun.

Uygulamalı teorik bilgi her zaman sadece teorikten iyidir.

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Mehdi testesteron hazretleri mi?

• Fotoğrafın ne zaman gelcek hocam şurda kim var zaten biz bizeyiz tanıdık görmez çekinceniz varsa

Geçen karikatür halini atmıştım baksaydın.

Konuyu sildirdim sonra.

• Bunların bana takip atması bir şeyi değiştirmiyor.

Ben ponçiğimi hiç olmadığı kadar geri ister oldum.

Bana takip atan kızların ister amaçları sevgili olmak olsun isterse arkadaş olmak veya öylesine takip veya ilgi görmek bile olsa ben bu durumdan rahatsız oluyorum.

Çünkü hiçbirisi benim için ciddi bir ilişki potansiyelinde sahip değil, ponçikle ben çok ilerlemiştim. Parayı bulsaydım ailesi ile tanışacaktım ama sabredemedi.

Bir kız ne kadar güzel olursa olsun, benim için ciddi adımlar atmıyorsa güzelliğini alıp simplerle vakit öldürebilir veya kendi başına takılabilir.

Ben ciddi ilişki insanıyım. Evliliğe giden mutlu mesut yuva kuracağım bir hanımefendi lazım bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Temmuz 2024; 16:22:29 >
  • Bir kıza sadece giyimi hoş olduğu için asil duruşun var yazdım hoşuna gitti benden hala ilgi bekliyor gibi davranıyor kendisine yazmıyorum diğer kızda ekledi storylerime bakıp duruyor ama hiçbirisine yazmayacam ulan. Yazmak istemiyorum. Ponçikle olan anılar aklıma gelip duruyor. Tamam kadın dırdırı beni bir yola sokmaya çalıştı başaramadı bana olan inancı bitti fakat ben işten kafamı kaldıramıyorum?

Dün ofisten 7.40 gibi çıktım. Her gün saçma sapan olaylarla boğuşmak yeterince zorken tahammülüm kalmıyor.

Hayallerimi gerçekleştirmekte istiyorum. Ancak bu hayallerimin içinde ponçiğimle evlilikte vardı hala olmasınıda istiyorum.

• 2.5 sene lan az değil. Bu kız benim için trene atladı geldi bende onun için aynı şekilde. Gecenin köründe evime alıp götürmüşlüğüm var beraber kaç gece uyuduk, boğaziçi üniversitesinde konferansa katıldık. Abi çok güzeldi o günler.

Zoruma gidiyor. Bunların bitmesi.

• Ben ponçiğe hala aşığım. Unutamıyorum abi. Kızın çoğu durumu benimle benzer.

Gidip ne yapıp ne edip bu kızla barışmam lazım yoksa ben ciddi ciddi kafayı yemek üzereyim. Büyük bir şey yapmam lazım ama ne.

• araba hediye edersen affeder hocam

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Araba alıp onu gezdirmemi ister o. Ya şu an araba alacak param var. Ancak araba almak istemiyorum. Araba alırsam ev vs'ye para kalmaz. 500-600k'ya rahat e46 kasa bmw alabilirim bakımlı.

Fakat şu an beklemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 13 Temmuz 2024; 17:42:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.