quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yüzbaşı ses kes! olmamış dedik
quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yüzbaşı ses kes! olmamış dedik Neresi olmamış binbaşım
quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yarbayın olarak susmanı emrediyorum Emredersiniz Yüzbaşı olarak size iteatsizlik ediyorum. Ve saldırı başlatıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yarbayın olarak susmanı emrediyorum Emredersiniz Yüzbaşı olarak size iteatsizlik ediyorum. Ve saldırı başlatıyorum. neyin kafasını yaşıyosunuz
quote:Orijinalden alıntı: FirstKiss quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yarbayın olarak susmanı emrediyorum Emredersiniz Yüzbaşı olarak size iteatsizlik ediyorum. Ve saldırı başlatıyorum. neyin kafasını yaşıyosunuz Kafasını derken
quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: FirstKiss quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yarbayın olarak susmanı emrediyorum Emredersiniz Yüzbaşı olarak size iteatsizlik ediyorum. Ve saldırı başlatıyorum. neyin kafasını yaşıyosunuz Kafasını derken Bu adamlar neyi alıntılıyor?
quote:Orijinalden alıntı: mobile prof. quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: FirstKiss quote:Orijinalden alıntı: mea97 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Genesis. quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: Alpha55 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 quote:Orijinalden alıntı: berke1235 Sakın babama söyleme anne olmamış. adam onlemini almıs zaten "beni" kelimesini kullanmıs Ben şimdi arabayı çarpınca sadece babamı mı zarara uğratıyorum olmamış dedik uzatma Sen sus er. Yarbayın olarak susmanı emrediyorum Emredersiniz Yüzbaşı olarak size iteatsizlik ediyorum. Ve saldırı başlatıyorum. neyin kafasını yaşıyosunuz Kafasını derken Bu adamlar neyi alıntılıyor? Sakin olun sorun yok. Hepiniz üyesiniz